Dobar dan, ja sam Teo. Ja sam poceo da igram ovaj server jos od jun mesec sa druga, obozavali smo da igramo svaki dan smo igrali dok ni je dosao taj dan da moj drug bude banovan.Ja sam produzio da igram sam sca cu ali ni je bilo to to, i onda jedan dan sreo sam coveka koji oce trejd za moj mercedes i on je reko da ce da mi da njegov ali ja prvo moj, ja sam mu dao i on je izbegao.Mnogo sam se iznervirao zato sto to je bio moj omleni mercedes, onda sam povikao admina on se simno i reko mi da nemam na kamericu nemoze da uradi nista i onda neki likovi su me ubili a ja u tom momentu slucajno sam progovorio i on me je stavio u zatvor, onda ja sam toliko bio nervozan za sto su me skemali a i plus sam u zatvoru i tada sam napravio golemu gresku za koje se kajem do sada, reko sam da je taj bmrp je bolji od ovaj, nisam bio u pravo,znam necete da mi oprostite no zamolio bih vas necu oraditi ovo nikat nikad samo molim Administraciju da me unbanaju necu nikada vishe da radim ovo sto sam napravio,i da znate sada sam uspeo da resim to da mogu da snimam sa kamericu. Hvala vam na odgovoru i jos jednom se izvinjavam za to sto sam uradio necu nikada,Ja mislam ovaj put opomena a ako naredni put nesto sitno zgresim nikada da me ne unbanujete Hvala vam svima, Pozdravlja vas Teo