Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68779
Players nickname
Nemanja Zajcev
Administrators nickname
Refko Navaro
Date
Nov 16, 2025
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1184034/

Sveufulu090

Player
Player
Pisem ovu zalbu jer prosto ne mogu da verujem sta se desava na ovom serveru. Juce sam kacio zalbu na Nemanju Zajceva (19165 i 19930) za krsenje G.P 1.8. Ovim pravilom se zabranjuje apsolutno bilo kakva komunikacija, interakcija izmedju main i twink naloga...Ko ovde koga pravi ludim i ko moze da me ubedi da je pisanje novcanih kazni sa main naloga na twink i obnuto nije krsenje tog pravila. Lik je svesno to pisao i zloupotrebljavao to da bi radi Battle Pass misije ili sta vec. Samo da mi taj koji doneo odluku obrazlozi na koji tacno nacin to nije interakcija. Banujute ljude za ilegalane reduxe i razne sitnice i gluposti a na ovo cutite i pravite se da ne vidite nista. Server ima u proseku 200 igraca manje u svakom trenutku u odnosu na pre 7, 8 meseci. Pitate se zasto? Svaka druga osoba je banovana, ljudi ban evaidaju, znaju da ce kad tad dobiti bam i nemaju zelju za igrom. Kad ste tako pametni i striktni, uzmite i banujete ovoga kao sto to pravilo nalaze, zato sto je, opet kazem, preksrio pravilo. Ovo je isto jedan od razloga. Korumpirani admini stite svoje ljude i nece da ga banuju. Namestaju organizacije svojim drugarima itd...Da je ova zalba upucena bilo kom drugom igracu bio bi momentalno banovan. Ako ovo nije G.P 1.8 jel to znaci da sad svi treba da uzmemo da pisemo kazne sebi itd sa maina na twink? Cini mi se da bi drugi igraci bili kaznjenji. Koja je poenta igranja kad za neke ljude ocigledno pravila ne vaze.
Na sve ovo kada sam okacio ovu zalbu admin je trazio POV od ovoga hahaahah. Treba mu mozda 5 sekundi da klikne J i nadje to na PDA.
Hvala na citanju i nadam se da cete razmotriti ovo opet.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom