Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33183
Players nickname
Don Demonio
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Nov 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://google.com

Don Demonio

Player
Player
Postovani administratori, Dobio sam ban dana 9.11.2025 u nedjelju prema pravilniku GP 6.22 (krada od familije). Zelim pojasniti da nisam imao namjeru krasti, uzimao sam oruzja kako bih sudjelovao na eventima tog dana. Razumijem da to nije ispravno protumaceno i da sam trebao bolje komunicirati svoje namjere. Takoder vjerujem da je dio situacije proizasao iz privatnih nesuglasica izmedu mene i lidera familije, no to ne mijenja cinjenicu da prihvacam odgovornost za svoje postupke. Iskreno se ispricavam zbog svega sto sam prouzrocio i zao mi je ako sam narusio integritet servera ili doveo bilo koga u neugodnu situaciju. Grand RP je projekt koji stvarno volim i zelio bih ponovno biti dio ove zajednice. Spreman sam prihvatiti MONEY WIPE, samo kako bih dobio priliku ponovno igrati i dokazati da sam naucio iz ove situacije. Ovo mi je prva zabrana pristupa projektu, kad god sam mogao postivao sam pravila i stvarno mi je zao sto je ovako ispalo sve. Hvala vam na vremenu i razmatranju mog zahtjeva. Srdačan pozdrav, Don.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom