Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81456
Players nickname
Ben Lui
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Nov 17, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/GBYHv33

razal.com

Player
Player
Dobar Dan Dobio sam Ban za cheats a bas neznam zasto doso sam ovdje na Server igrat sa drugarima posto oni igraju na ovom Serveru a ja sam igro bio samo na njemackom serveru i sad sam nedavno kreno igrat na ovom serveru nevidim logiku da me banujete za cheats a ja nemam cheats nikad nisam posedovo cheat niti bilo sta tako da bas i nerazumijem normalno se dobije pc check kao i svi ostali a ja sam dobio ban bez pc cheacka ako ste smatrali nesto sumljivo onda ste me mogli pc cheackat i zato molim da me pc checkate kao i ostale i ako mi nadjete cheat ili tako nesto onda me morete ostaviti na banu sa razlogom a vi niste bas imali razlog to sto sam ja njega Hito sretno i jos sto se dysinca lik to je cudo i jos stoje u mjesto to je lako da se hita nema svrhe to je nepravedno prema meni ili tako nekim igracima sada molim da me pc checkate i da vidmo oko bana jako bi bio zahlavan na pozitivnom odgovoru i evo vam discord ako jos nesto trebate dalje od mene neki info ili nesto hvala na razumjevanju i citanju moje zalbe evo discord :bosnian.boss ugodan ostatak dana vam zelim Administracijo.

i evo link od zalbe za koju sam dobio ban: Approved - Pov req | 0000

Status
Not open for further replies.
Top Bottom