Dobar Dan Dobio sam Ban za cheats a bas neznam zasto doso sam ovdje na Server igrat sa drugarima posto oni igraju na ovom Serveru a ja sam igro bio samo na njemackom serveru i sad sam nedavno kreno igrat na ovom serveru nevidim logiku da me banujete za cheats a ja nemam cheats nikad nisam posedovo cheat niti bilo sta tako da bas i nerazumijem normalno se dobije pc check kao i svi ostali a ja sam dobio ban bez pc cheacka ako ste smatrali nesto sumljivo onda ste me mogli pc cheackat i zato molim da me pc checkate kao i ostale i ako mi nadjete cheat ili tako nesto onda me morete ostaviti na banu sa razlogom a vi niste bas imali razlog to sto sam ja njega Hito sretno i jos sto se dysinca lik to je cudo i jos stoje u mjesto to je lako da se hita nema svrhe to je nepravedno prema meni ili tako nekim igracima sada molim da me pc checkate i da vidmo oko bana jako bi bio zahlavan na pozitivnom odgovoru i evo vam discord ako jos nesto trebate dalje od mene neki info ili nesto hvala na razumjevanju i citanju moje zalbe evo discord :bosnian.boss ugodan ostatak dana vam zelim Administracijo.
i evo link od zalbe za koju sam dobio ban: Approved - Pov req | 0000
i evo link od zalbe za koju sam dobio ban: Approved - Pov req | 0000