Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
81304
Players nickname
Alex Azuma
Suspect ID
81304
Date of violation
Nov 17, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/bZ96efQ1kHE?si=BguOJXCmC7bfEe_-

alex kuzma

Player
Player
Dobro vece ostavio sam sinoc afk igricu da mi skuplja sate medjutim u 4 ujutru je bio restart, dosao sam jutros oko pola 10 ingame i 1.500.000m mi na nalogu nema molim da se provere svi logovi i da se proveri da nije neki pandur vezao dok sam bio u bolnici i tako uzimao pare smatram da treba biti kaznjen!
rockstar: LARISADADA
Stariji sam covek zivim u slovackoj i dolazim kuci da udjem i gledam nema mi para molim da se resi problem

Last edited:

alex kuzma

Player
Player
Dobro vece ostavio sam sinoc afk igricu da mi skuplja sate medjutim u 4 ujutru je bio restart, dosao sam jutros oko pola 10 ingame i 1.500.000m mi na nalogu nema molim da se provere svi logovi i da se proveri da nije neki pandur vezao dok sam bio u bolnici i tako uzimao pare smatram da treba biti kaznjen!
rockstar: LARISADADA
Stariji sam covek zivim u slovackoj i dolazim kuci da udjem i gledam nema mi para molim da se resi problem
i da kada sam video da mi nema para pre toga kad sam dosao ingame bio sam na nekoj planini ne vidljiv nisam video nista kad udjem na mapi i kad sam resetirao igru ja sam igrao para nije bilo policija me uhapsila i ja sam na rukama imao 1700 dolara sto mi je ostalo i odjednom mi i tih 1700 ne staje kad sam otisao na wc vratio se i ne stane mi i zadnjih 1700

alex kuzma

Player
Player
i da kada sam video da mi nema para pre toga kad sam dosao ingame bio sam na nekoj planini ne vidljiv nisam video nista kad udjem na mapi i kad sam resetirao igru ja sam igrao para nije bilo policija me uhapsila i ja sam na rukama imao 1700 dolara sto mi je ostalo i odjednom mi i tih 1700 ne staje kad sam otisao na wc vratio se i ne stane mi i zadnjih 1700
A ZNAM STA JE GRESKA 100% JA SAM PO CEO DAN INGAME I DOBIJAM NON STOP ONE FRAGMENTE OTVARAM TU TDOBIJAM MNOGO PARA I JOS IMAM BATLEPASS SKORO SAM 100 LVL I PRODAVAO SAM SVA AUTA DRZAVI TE JE ADMIN VEROVATNO SKINUO MENI PARE JER JE POSUMNJAO OVO NIJE NIKAKVO VREDJANJE ILI NAPAD NA ADMINA LEP POZDRAV

Last edited:

Mujo

Bubica: E_ldo
Player
Sumnjam da bi ti administarcija skinula pare. Moze bit jedino da te je neko pokro od igraca. Lp
giphy.gif

alex kuzma

Player
Player
Sumnjam da bi ti administarcija skinula pare. Moze bit jedino da te je neko pokro od igraca. Lp
giphy.gif
nije mogao da me pokrade jer sam bio afk a moram imati podignute ruke razmisli malo jos sam bio afk u bolnici u prostoriji!

Zeljko Secondigliano

Player
Player
A ZNAM STA JE GRESKA 100% JA SAM PO CEO DAN INGAME I DOBIJAM NON STOP ONE FRAGMENTE OTVARAM TU TDOBIJAM MNOGO PARA I JOS IMAM BATLEPASS SKORO SAM 100 LVL I PRODAVAO SAM SVA AUTA DRZAVI TE JE ADMIN VEROVATNO SKINUO MENI PARE
to ti ne mozes znati jeli ti administracija makla pare to moraju oni da provjere

alex kuzma

Player
Player
to ti ne mozes znati jeli ti administracija makla pare to moraju oni da provjere
pitao sam admina rekao je da je najverovatnije brzo zaradjivane pare pa su mi maknute jer sam dao 50e na batlepass i prodavao sva auta imao 6000 fragmenata tu dobijao pare pa zato deda nikolaa tako kaze

Mujo

Bubica: E_ldo
Player
Ja samo dajem ideju sta se moglo desit. Nadam se da ces skontat sta je bilo. Lp
giphy.gif

alex kuzma

Player
Player
ali sve to okej ali ne smijes da odkrivljujes administraciju za tako nesto jer mogu da te perma banaju za to
ne ja nisam okrivio u nijednom trenutku nego je meni tako admin rekao ja sam samo rekao adminove reci a moguce da je u ovo umosen ovaj mujo cim je ovako uzrujan admin ce proveriti sve sta se desilo tako da uzivaj te

Top Bottom