Dobar dan! opet ja mislim dugo sam na odsustvu od granda i stvatno mi se igra veliki sam obozavatelj i ovo je jedini projekat koj je uspeo.Ja sam se vec bio javio i najiskrenije se izvinjavam zbog svega sto sam uradio ali jednostavno moram da se vratim na ovaj projekat.Stvarao sam dobru atmosferu dosta njih ulepsavao dan i promovisao vas server .Sta god treba uradi cu ali povezao sam se sa ovim ljudima i stvarno je tesko odvojiti se.Ja se izvinjavam sto pisem toliko puta ali jednostavno moram!
pokusavao sam da nadjem neki bolji server ali nisam pronasao bolji od vaseg!Ako treba od pocetka uradi cu od pocetka.Necu krsiti pravila.Ima dosta ljudi koji cekaju da se vratim ali toga kako izgleda malo sanse.Ja bih vas zamolio samo jos jednu sansu i nikad ne mora da cu moj social i sve sta treba.Ali samo imaj te do srca nista nisam namerno.Mislim da kad se vratim da cu i poboljsati i rp i atmosferu i sve.
Hvala na citanju i pregledanje molbe
Miroslavka Razmaziteljovic
pokusavao sam da nadjem neki bolji server ali nisam pronasao bolji od vaseg!Ako treba od pocetka uradi cu od pocetka.Necu krsiti pravila.Ima dosta ljudi koji cekaju da se vratim ali toga kako izgleda malo sanse.Ja bih vas zamolio samo jos jednu sansu i nikad ne mora da cu moj social i sve sta treba.Ali samo imaj te do srca nista nisam namerno.Mislim da kad se vratim da cu i poboljsati i rp i atmosferu i sve.
Hvala na citanju i pregledanje molbe
Miroslavka Razmaziteljovic