Draga Administracijo, dobio sam perma ban na sekundarnom nalogu dok sam bio na poziciji admina.Ja sam svestan da nisam imao dvo-faktorsku zastitu da bi bilo vece sanse da dobijem unban,i ja sam kao admin imao dvo-faktrosku zastitu sto znaci da niko nije mogao da mi hakuje nalog.Znaci ispalo je da sam ja dao nekom da mi udje na nalog zato sto ja znam jedino taj kod,ali jednom prilikom sam pozvao vise drugra kod mene kuci od kojih je jedan igra na ovo projektu.Ja sam na svom stolu ima zalepljen papiric sa mojim emailom passwordom i tim dvo-faktroski kodom da nebi slucajno zaboravio nesto od ta ta tri.Taj igrac koji igra na ovom projektu je znao za moju poziciju da sam admin i slikao je telefonom taj papiric i kada je dosao kuci ulogovao se na moj nalog i izasao posle 1 minut.Moj drug koji je bio isto taj dan kod mene je prijavio posle par dana da je igrac koji igra na ovom projektu slikao taj papiric.Ja se iz dubine duse nadam da ce te mi dati da igram ponovo da ovom projektu i nadam se da ce te shvatiti situaciju.Shvatio sam svoju gresku i obecavam da se nece vise ponoviti.Usput administracijo neznam koja je sifra od tog naloga pokusacu da nadjem papiric tako da sam stavio otprilike vreme probacu da nadjem u kompjuteru.