Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44143
Players nickname
djordjino Ivanov
Administrators nickname
DEDA NIKOLAA
Date
Nov 19, 2025
Time
20:30
Proofs
-

Djota

Player
Player
Doneta pogrešna odluka: Došao sam na smenu i čuo da je šifra 10:10 na pisti, pa sam odmah otišao da pomognem kolegama u operaciji. Bilo je sumnjivih ljudi (gangstera) koje smo eliminisali i, kao deo operacije, odleteo sam helikopterom da odvedem osobu koju je komanda želela da odvede u zatvor. Nisam znao da je ta osoba neko koga treba uhapsiti, jer sam samo sledio komandu i radio svoj posao. Kada sam sleteo i odveo osobu u zatvor, iznenada sam dobio tročasovni demorgan .
Molim vas da razmotrite moju situaciju jer nisam imao nameru da prekršim pravilo. Bio sam fokusiran na objavljivanje zadatka i nisam znao da je osoba koju prevozim sumnjiva. Nisam snimao situaciju ali nadam se da ce te vi moci da razmotrite situaciju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Administrator je donio ispravnu odluku

Dal je to tebi HC rekao ili nije , nazalost nas se ne tice , ukoliko ti HC kaze / ili komanda kako si ti napisao da krsis pravila ti ubuduce nemoj , nego im objasni da to krsi pravila servera

Status
Not open for further replies.
Top Bottom