Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gustavo Barbarossa

Bottega
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:Mateja
2. Vaše godine:23
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:8h
5. Vaš Discord:stan0je
6. Vaše ingame ime:Gustavo Barbarossa
7. Vaš ID:37278

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-Vec sam bio uspesan lider Vlade i vise godina sam bio deo High-Commanda u razlicitim drzavnim organizacijama, sto mi je omogucilo da steknem siroko znanje o internom funkcionisanju svih drzavnih sektora. Naucio sam da donosim racionalne odluke i zadrzim autoritet cak i u najzahtevnijim situacijama. Upravo ta kombinacija iskustva i stabilnosti cini me spremnim za vodjenje SAHP-a na nacin koji garantuje napredak i profesionalnost. Verujem da sa ovakvim backgroundom mogu brzo i efikasno resavati probleme koji se pojave na terenu ili unutar organizacije.

2.2-Imam veliki tim ljudi koji je od samog pocetka spreman da preuzme organizaciju i odmah se ukljuci u rad. Rec je o ljudima koji su vec pokazali visok nivo discipline, odgovornosti i zelje za napretkom, sto je kljuc za stabilan pocetak svakog rukovodstva. Njihova motivacija i spremnost da se dokazuju omogucavaju da SAHP vec u prvim danima rada funkcionise organizovano i bez haosa. Uz kvalitetan tim lakse je uvoditi nove ideje, povecavati efikasnost i postavljati standarde kojima drugi mogu da teze.

2.3-Nakon uspesnog vodjenja drugih drzavnih organizacija, zajedno sa svojim prijateljima vidim vodjenje SAHP-a kao novu priliku da doprinesemo zajednici, ali ovaj put u segmentu koji direktno utice na bezbednost gradjana.

2.4-Imam vrlo jasno definisanu viziju razvoja SAHP-a i ideje koje se mogu efikasno sprovesti u praksi bez nepotrebnih komplikacija. Smatram da je kljuc svake jake organizacije stabilan lanac komandovanja, dobra komunikacija i postovanje pravila koje vaze za sve. Uvodjenje modernijih procedura, jacanje discipline i unapredjenje unutrasnje organizacije direktno bi podiglo i kvalitet samih clanova na terenu. Verujem da SAHP moze postati jedna od najorganizovanijih struktura u drzavi, ukoliko se radi posveceno i planski.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1-Radio bih na povezivanju svih drzavnih organizacija kroz cesce zajednicke akcije, vezbe i specijalne operacije, jer to znacajno poboljsava timski duh i doprinosi stvaranju realistcnijeg RolePlay okruzenja. Zajednicke situacije omogucavaju igracima da udju dublje u svoje uloge i grade odnose izmedju frakcija. Osim toga, koordinacija izmedju organizacija smanjuje broj gresaka na terenu i povecava efikasnost. Smatram da bi ovo podiglo celokupnu atmosferu u zajednici.

3.2-Punktovi su jedna od najefikasnijih metoda za suzbijanje kriminala, ali nazalost nisu dovoljno zastupljeni u praksi. Uveo bih sistem u kojem su punktovi redovni, dobro organizovani i pazljivo rasporedjeni na kljucne saobracajne tacke. Takodje bih vratio radarske kontrole i koriscenje stacionarnih radara, jer oni pune drzavni budzet uz minimalan rizik i bez potrebe za potorama. Ovakve aktivnosti znacajno doprinose osecaju realizma i postovanju saobracajnih pravila.

3.3-Planiram da uvedem jasnu hijerarhiju sa minimalnim brojem clanova vrhovne komande, kako bi se znalo ko donosi odluke i ko je odgovoran za koje obaveze. Kada je lanac komandovanja transparentan, organizacija funkcionise brze i preciznije. Time se sprecavaju nepotrebne zabune, konflikti i situacije u kojima se ne zna ko izdaje naredbe. Uz jasnu strukturu, svaki clan moze lakse napredovati i videti svoj put unutar organizacije.

Srecno ostalim kandidatima.

Top Bottom