Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Lazar Blackk

ex EMS leader
Player
Informacije:

Vaše ime IRL: Lazar
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 3-8H
Vaš Discord: pcmstojkovic
Vaše ingame ime: Lazar Blackk
Vaš ID: 65627

Dodatne Informacija

1. Lider za….. SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
-SAHP mi je bila jedna od organizacija u kojoj sam najviše uživao i u kojoj sam osećao da zaista pripadam. Prija mi način rada koji se zasniva na saobraćajnim patrolama, nadzoru autoputeva i ozbiljnom, ali istovremeno i odlicnom RP-u. SAHP doživljavam kao organizaciju sa velikim potencijalom koji može da se iskoristi na pravi način, i želim da budem osoba koja će je usmeriti ka tom cilju.

2.2
-Kroz svoje iskustvo sam upoznao svaki deo rada organizacije, od najosnovnijih koraka do zahtevnih odluka koje vođa mora da donosi. Znam kako da vodim ljude i celu organizaciju, kako da se snađem kada nastane krizna situacija i kako da izgradim autoritet uz poštovanje drugih. Verujem da imam znanje i smirenost koje su potrebne za poziciju lidera.

2.3
-Verujem da snaga SAHP-a ne potiče samo iz uniforme, već iz ljudi koji je nose. Moj cilj kao vođe bio bi da izgradim prijatno okruženje u kojem svaki član može da napreduje, razvija se i oseća se kao deo ozbiljnog i dobro organizovane organizacije. Kroz redovne obuke, jasnu komunikaciju i zajedničke aktivnosti želim da oblikujem organizaciju koja radi sa ponosom i uz međusobno poštovanje.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
-Uveo bih tematske patrole po autoputevima sa jasno definisanim zadacima. Posebnu pažnju bih posvetio radarskim kontrolama na strateškim lokacijama. Te kontrole ne bi služile samo za kažnjavanje prekršilaca, već bi omogućavale i rutinska zaustavljanja i otkrivanje eventualnih ilegalnih aktivnosti. Na taj način, SAHP bi dobio na ozbiljnosti i postao prepoznat kao ključna organizacija za bezbednost građana na autoputu.

3.2
-Delio bih bonuse aktivnim članovima da im pokažem da cenim njihov trud i zalaganje. Bonusi bi se dodeljivali na osnovu učestvovanja u patrolama, prisustva na treninzima i ukupnog angažovanja u organizaciji. Na taj način bih dodatno motivisao članove da ostanu aktivni i posvećeni svom radu.

3.3
-Uveo bih redovne treninge i obuke sa iskusnijim kolegama kako bi mlađi članovi brže učili i usvajali veštine. Takve sesije bi pomagale da se iskustvo prenese i da se timska saradnja ojača. Na taj način bih podigao kvalitet cele organizacije i spremnost članova za različite situacije.

3.4
-Imao bih dobru saradnju sa drugim organizacijama poput FIB-a, NGA i LSPD-a, organizujući redovne sastanke i zajedničke akcije. Takva koordinacija bi omogućila efikasnije delovanje i bržu reakciju na kriminalne aktivnosti. Cilj mi je smanjenje kriminala kroz timski rad i zajedničke strategije. SAHP bi u saradnji sa FIB-om sprovodio zajedničke racije i kontrole na autoputevima kako bi zaustavili ilegalni šverc. Sa NGA bismo organizovali obuke i patrole u rizičnim zonama da bismo mogli brzo reagovati na incidente. Sa LSPD-om bih koordinisao saobraćajne kontrole i potrage za vozačima koji beže sa autoputa.

3.5
-Regrutaciju bih organizovao dva puta nedeljno uz podršku viših oficira SAHP-a, kako bi svi stanovnici San Andreasa imali šansu da postanu deo naše organizacije. Tokom regrutacije kandidati bi bili testirani iz osnovnih saobraćajnih propisa, pravila SAHP-a, ali i iz njihove motivacije za rad.

3.6
-Uveo bih poziciju supervisora koji bi nadgledao rad članova organizacije i pratio njihovu aktivnost i učinak. Supervisor bi bio zadužen za poštovanje disciplinskih standarda, kvalitet izvršenih zadataka i pridržavanje pravila SAHP-a. Takođe, bio bi podrška članovima u rešavanju problema i davao povratne informacije kako bismo stalno unapređivali rad i jačali timski duh unutar organizacije.

3.7
-Imam plan da uvedem kodove preko kojih bismo se efikasno sporazumevali tokom službe. Ti kodovi bi omogućavali brzu i jasnu komunikaciju, smanjujući šanse za nesporazume i olakšavajući koordinaciju patrola i akcija. Na taj način bih povećao efikasnost i sigurnost u radu cele organizacije.

--------------------------------------------------------------------------------

Rankovi:
1. Suspended
2. Cadet
3. Probationary Officer
4. Sheriff Officer I
5. Sheriff Officer II
6. Sheriff Officer III
7. Senior Sheriff Officer I
8. Senior Sheriff Officer II
9. Senior Sheriff Officer III
10. UKP Cadet
11. UKP Officer
12. Senior UKP Officer
13. SRU Cadet
14. SRU Officer
15. SRU Pilot
16. SRU Sniper Unit
17. Junior Inspector
18. Inspector
19. Chief Inspector
20. Sergeant
21. Lieutenant
22. Deputy Supervisor
23. Supervisor
24. Deputy Head of Department
25. Head of Department
26. Captain
27. Chief of Staff
28. Assistant State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
30. State Sheriff

--------------------------------------------------------------------------------

Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U

Top Bottom