1. Vaše ime IRL: Djordje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: sapphiree033
6. Vaše ingame ime: Djordje Sapphire
7. Vaš ID: 47426
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Imam puno iskustva sto se tice state-a i vise puta sam bio zamenik i upoznat sam sa pravilima.
- Kao lider smatram da bih vodio odlicnu organizaciju zbog mog iskusnog tima.
- Nisam do sad bio lider state-a te mislim da mi je ovo odlicna sansa da pokazem svoja iskustva.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Nove specijalna jedinica: MI5 (Security service, Section 5)
MI5 je specijalna jedinica za borbu protiv krimilana i terorizma, samo vrlo iskusni ljudi mogu da budu deo jedinice.
Vodja jedinice (Director General) je glavni i odgovoran je za sve akcije, operacije i izvestaje unutar jedinice.
Zamenik vodje ( Deputy director) desna ruka vodje, odgovoran za unutrasnju podrsku.
- Druga specijalna jedinica: IA (Internal Affairs)
IA je specijalna jedinica unutar organizacije koja istrazuje navode o nedolicnom ponasanju, korupciji ili krsenju politika i zakona od strane sopstvenih sluzbenika.
Vodja jedinice (Minister of Internal Affairs) je glavni i odgovoran je za sve unutar ove jedinice.
Zamenik vodje (Executive Assistant) desna ruka vodje, odgovoran je za organizovanje dokumenata i izvestaja, kao i zakazivanje sastanaka.
- Ostale jedinice: Criminology
Jedinica za prikupljanje dokaza i pronalazkom ilegalnih predmeta i supstanci.
Vodja jedinice (Head of Criminology) je glavni i odgovoran je za sve akcije, operacije i izvestaje unutar jedinice.
Zamenik vodje (Deputy Head of Criminology) desna ruka vodje, odgovoran za prikupljanje clanova unutar jedinice.
- Redovni sastanci
Organizovao bih redovne sastanke. Cilj sastanaka je da bih ja video i utvrdio da li se desio neki konflik ili neka situacija, kao i napredovanje svojih clanova.
Sastanci bi bili obavezni za sve jedinice i cinove
Pokusao bih i da drzim nedeljne sastanke sa drugim liderima drzavnih organizacija u cilju bolje komunikacije i utvrdjivanje razlicith situacije koje su se desile te nedelje.
- Bonusi
Bonusi su bitan deo ove oranizacije i ja cu se potruditi da budu izdati svaki dan.
Bonusi se dele na osnovu aktivnosti kao sto su hapsenja, akcije i sl.
Svake nedelje ce najaktivniji clan dobiti veliki bonus ili promociju.
- Regrutacije
Radio bih redovne regrutacije radi prijem novih clanova.
Svaka osoba mora da prodje OOC i IC deo ispitivanja ako zeli da bude clan ove org.
Svaki novi clan koji udje dobice zdravstveno osiguranje i dozvolu za oruzje na trosak organizacije.
- Ostala poboljsanja su:
Posebni treninzi i vezbe gde je cilj da moji clanovi unapredjuju u stvarima kao sto su pucanje, voznja, kondicija i sl.
Sto manje korupcije unutar organizacije.
Sto manje gresaka kao sto su pogresno pisanje GOV-a, department-a i sl.
Posebni patrol logovi za svakog clana radi lakseg izdavanja bonusa.
-Kriterijum za uclanjivanje:
Minimum 12 godina OOC;
Minimum 10 godina IC;
Odsluzen vojni rok kao i posedovanje vojne legitimacije;
Disciplina;
Zelja za radom;
Dobro poznavanje grada kao i njegova pravila;
Poznavanje drzavnih organizacija kao i zakonika;
Minimalna aktivnost clanova 2h dnevno.
- Hijerarhija:
24 - State Sheriff
23 - Deputy State Sheriff
22 - Sheriff's Assistant
21 - Lieutenant
20 - Station Commander
19 - MI5 Director General
18 - Minister of IA
17 - Head of Criminology
16 - MI5 Deputy Director
15 - IA Executive Assistant
14 - Deputy Head of Criminology
13 - Supervisor
12 - Training Instructor
11 - MI5 personnel
10 - Criminologist
9 - Higher Sergeant
8 - Sergeant
7 - Senior Sheriff
6 - Sheriff
5 -Junior Sheriff
4 - Towing unit
3 - On probation
2 - Suspended
1 - Leave of Absence
Ima jos puno stvari koje bih ja promenio da postanem lider i koje ce se verovatno promeniti!
Hvala na citanju i lp.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: sapphiree033
6. Vaše ingame ime: Djordje Sapphire
7. Vaš ID: 47426
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Imam puno iskustva sto se tice state-a i vise puta sam bio zamenik i upoznat sam sa pravilima.
- Kao lider smatram da bih vodio odlicnu organizaciju zbog mog iskusnog tima.
- Nisam do sad bio lider state-a te mislim da mi je ovo odlicna sansa da pokazem svoja iskustva.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Nove specijalna jedinica: MI5 (Security service, Section 5)
MI5 je specijalna jedinica za borbu protiv krimilana i terorizma, samo vrlo iskusni ljudi mogu da budu deo jedinice.
Vodja jedinice (Director General) je glavni i odgovoran je za sve akcije, operacije i izvestaje unutar jedinice.
Zamenik vodje ( Deputy director) desna ruka vodje, odgovoran za unutrasnju podrsku.
- Druga specijalna jedinica: IA (Internal Affairs)
IA je specijalna jedinica unutar organizacije koja istrazuje navode o nedolicnom ponasanju, korupciji ili krsenju politika i zakona od strane sopstvenih sluzbenika.
Vodja jedinice (Minister of Internal Affairs) je glavni i odgovoran je za sve unutar ove jedinice.
Zamenik vodje (Executive Assistant) desna ruka vodje, odgovoran je za organizovanje dokumenata i izvestaja, kao i zakazivanje sastanaka.
- Ostale jedinice: Criminology
Jedinica za prikupljanje dokaza i pronalazkom ilegalnih predmeta i supstanci.
Vodja jedinice (Head of Criminology) je glavni i odgovoran je za sve akcije, operacije i izvestaje unutar jedinice.
Zamenik vodje (Deputy Head of Criminology) desna ruka vodje, odgovoran za prikupljanje clanova unutar jedinice.
- Redovni sastanci
Organizovao bih redovne sastanke. Cilj sastanaka je da bih ja video i utvrdio da li se desio neki konflik ili neka situacija, kao i napredovanje svojih clanova.
Sastanci bi bili obavezni za sve jedinice i cinove
Pokusao bih i da drzim nedeljne sastanke sa drugim liderima drzavnih organizacija u cilju bolje komunikacije i utvrdjivanje razlicith situacije koje su se desile te nedelje.
- Bonusi
Bonusi su bitan deo ove oranizacije i ja cu se potruditi da budu izdati svaki dan.
Bonusi se dele na osnovu aktivnosti kao sto su hapsenja, akcije i sl.
Svake nedelje ce najaktivniji clan dobiti veliki bonus ili promociju.
- Regrutacije
Radio bih redovne regrutacije radi prijem novih clanova.
Svaka osoba mora da prodje OOC i IC deo ispitivanja ako zeli da bude clan ove org.
Svaki novi clan koji udje dobice zdravstveno osiguranje i dozvolu za oruzje na trosak organizacije.
- Ostala poboljsanja su:
Posebni treninzi i vezbe gde je cilj da moji clanovi unapredjuju u stvarima kao sto su pucanje, voznja, kondicija i sl.
Sto manje korupcije unutar organizacije.
Sto manje gresaka kao sto su pogresno pisanje GOV-a, department-a i sl.
Posebni patrol logovi za svakog clana radi lakseg izdavanja bonusa.
-Kriterijum za uclanjivanje:
Minimum 12 godina OOC;
Minimum 10 godina IC;
Odsluzen vojni rok kao i posedovanje vojne legitimacije;
Disciplina;
Zelja za radom;
Dobro poznavanje grada kao i njegova pravila;
Poznavanje drzavnih organizacija kao i zakonika;
Minimalna aktivnost clanova 2h dnevno.
- Hijerarhija:
24 - State Sheriff
23 - Deputy State Sheriff
22 - Sheriff's Assistant
21 - Lieutenant
20 - Station Commander
19 - MI5 Director General
18 - Minister of IA
17 - Head of Criminology
16 - MI5 Deputy Director
15 - IA Executive Assistant
14 - Deputy Head of Criminology
13 - Supervisor
12 - Training Instructor
11 - MI5 personnel
10 - Criminologist
9 - Higher Sergeant
8 - Sergeant
7 - Senior Sheriff
6 - Sheriff
5 -Junior Sheriff
4 - Towing unit
3 - On probation
2 - Suspended
1 - Leave of Absence
Ima jos puno stvari koje bih ja promenio da postanem lider i koje ce se verovatno promeniti!
Hvala na citanju i lp.