Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za SAHP | Begi Romanov

B3gI

Player
Player
1.Vaše ime IRL: Mahir,
2.Vaše godine: 20,
3.Vremenska zona: (GMT+1),
4.Prosjek online po danu: 4-6H Po danu,
5.Vaš Discord: begii3259,
6.Vaše ingame ime: Begi Romanov,
7.Vaš ID: 56609,

Dodatne informacije

Lider za , San Andreas Highway Patrol (SAHP)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje),

2.1
Postovanje pre svega i hvala na citanju moje aplikacije, na serveru sam aktivan vise od 3 godine i u to vreme sam bio aktivan po drzavnim organizacijama i sakupljao iskustvo i znanje sa ciljem jednog dana biti i sam Lider jedne organizacije. Dok sam radio po drugim organizacija dosta cesto sam uvidjao nemar, zapostavljanje kao i stavljanje licnog interesa na prvo mesto, a ne resavati probleme svojih zaposlenih te i gubitka ljudi u organizacijama zbog ovog problema.

2.2 Kao Lider SAHP-a, omogucicu mojim zaposlenima da imaju komfort rada i mira,ali da to ne zloupotrebljavaju, takodje bi voleo da napomenem da cu se licno zaloziti da se smanji korupcija u organizaciji zasta cu odrediti posebno odeljenje unutar same organizacije koja ce resavati pitanje korupcije biti nezavisna i odgovarati licno meni. Po zasluzi ce se dobijati redovni bonusi kao i povecavanje samog cina. Kao Lider organizacije cu se truditi da budem pravican i posten.

2.3 Mislim da posedujem dosta iskustva i znanja koje bi mogao preneti na svoju organizaciju i njene clanove. Sposoban sam da uvodim red i mir kako ne bi bilo problema u organizaciju kao i izvan nje. Svaki problem bi resavao razgovorom i sastancima na kojima bi svako izneo svoje misljenje i svoje probleme u
cilju resavanja istih u sto kracem roku. Takodje napominjen da cu svaki dan u slobodno vreme pozivati na invidualni razgovor svakog zaposlenog i razgovarati sa njim o eventualnim problemima u cilju sto boljih medjuljudskih odnosa.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Pruzali bi pomoc ostalim organizacijama ukoliko im pomoc zatreba.
  • Dao bih prioritet u kriznim situacijama kao što su talacke situacije/pljacke trgovina i napravio bih poseban tim koji bi svaki put bio zaduzen za vodenje tih situacija i pobrinuo se da budu dobro obuceni i organizovani.
  • Cesto bi odrzavao simulacije raznih akcija poput: talacke,pljacke prodavnice oruzija i slicno kako bi omogucio da svi policajci budu uvek spremni na sve moguce situacije kako bi mogli blagovremeno da odreaguju.
  • Poseban osvrt posvetio bi iskorenju korupcije u samoj organizaciji ukoliko ona postoji.
  • Da medjuljudski odnosi budu na najvise nivou posebno komunikacija izmedju Hihg commande i nizih cinova.
  • Toksicnost clanova organizacije ne bi bila nikako tolerisana i bila i najteze sankcionisana.
  • U dogovoru sa ostalim drzavnim organizacijama radili bi na usavrsavanju zajednickih treninga, raznih akcija kao i odravanje cestih sastanaka u cilju sto bolje saradnje.

High command

30.Drzavni Seriff
29.Zamenik drzavnog Seriffa
28.Assistent drzavnog Seriffa
27.Pomocnik assistenta drzavnog Seriffa
26.Direktor Sektora Unutrasnje kontrole

Highstaff

25.Nacalnik kopnene jedinice
24.Unutrasnja kontrola
23.Zamenik Sektora unutrasnje kontrole
22.Nacalnik vazdusne jedinice
21.Kapetan