Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kiko Lewiss

ex NG leader
Player
Osnovne informacije:

Vaše ime IRL: Hristijan

Godine: 16

Vremenska zona: GMT+1

Prosječna aktivnost: 3/5h dnevno

Discord: _kiko_07

Ingame ime: Kiko Lewiss

ID: 24644

1.Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2.Zašto želim biti lider ove organizacije:

Imam snažnu želju da vodim SAHP jer smatram da mogu doprinijeti stabilnosti, kvaliteti i profesionalnosti organizacije. Kroz svoje iskustvo u državnim frakcijama razvio sam vještine u komunikaciji, organizaciji i vođenju timova.

Želim izgraditi jak, ozbiljan i discipliniran SAHP koji će predstavljati uzor na serveru i postaviti visoke standarde rada. Moj fokus je:

Profesionalno vođenje i razvoj tima:
Želim stvoriti okruženje u kojem će svaki član imati jasne zadatke, mogućnost napredovanja i osjećaj pripadnosti. Strastven sam kada je u pitanju koordinacija tima, planiranje i stvaranje funkcionalne strukture.

Unapređenje RolePlay-a:
Kroz nove scenarije, taktičke vježbe i realne policijske procedure želim unaprijediti kvalitetu RP-a unutar SAHP-a. Novi NG trening prostor omogućava nam vježbanje taktičkih postupaka, pregovora, kriznih situacija i RP kontrola vozila.

Održavanje reda, sigurnosti i stabilnosti:
Kao lider, važna mi je disciplina, zakonitost i profesionalno ponašanje. Želim da SAHP bude organizacija koja reagira brzo, efikasno i u skladu s pravilima, stvarajući sigurnu i poštovanu RP zajednicu.

3.Savjet za poboljšanje roleplay razine u organizaciji:

Za povećanje RP kvalitete u SAHP-u potrebno je:

Redovni RP treninzi:
Fokusirani na prave policijske procedure – ispitivanje osumnjičenih, profesionalno zaustavljanje vozila, krizne pregovore, hapšenja, punktove i taktička kretanja.
Treninzi ne smiju biti samo pucnjava, već učenje pravilnog ponašanja i RP-a.

Specijalizovane jedinice i rank INSPEKTOR:
Uvođenje jedinica poput Off-road, Motorized, SPF, Detektivskog tima i Inspektora koji bi radili zapljene, kontrole gepeka i nadzor autoputeva.
Inspektori bi snimali dokaze za FIB, radili punktove i dodatne RP zadatke.

Sistem ocjenjivanja i nagrađivanja:
Nedeljne ocjene RP ponašanja, izvještaji, dosjei, nagrade, bonusi i interne pohvale.
Najbolji članovi napreduju brže, dok se kroz evaluacije održava visoki standard RP-a.

Bolja interna komunikacija:
Redovni sastanci, brifinzi i jasna linija komunikacije između članova i nadređenih.
Kraj nedelje– bonusi na temelju učinka (hapšenja, zapljene, oduzeta vozila, kaznena parkiranja itd.).

Hvala na čitanju lp❤️

Top Bottom