evo sad razmisljam i tebe da okacimPa brate moze mi se a I iz istog razloga sto ti kacis filipa
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo sad razmisljam i tebe da okacimPa brate moze mi se a I iz istog razloga sto ti kacis filipa
Mozda cak I me zabole kurac ako malo bolje razmislis a ti si u fullu nebitan bio i osto u sindicato dok nisi uzeo cheat si bio niko I nista al sad od kad si uzeo skirptu si malo jaci gasevo sad razmisljam i tebe da okacim
hahahhahahah koliko si samo glup da poverujes da je ona slika realMozda cak I me zabole kurac ako malo bolje razmislis a ti si u fullu nebitan bio i osto u sindicato dok nisi uzeo cheat si bio niko I nista al sad od kad si uzeo skirptu si malo jaci gas
Hahahahahahah mozda si cak najglupli covek koj sam video burazeru nije slika nego pov celi pov je snimio dzemil sta on je fotosopirao video I umesto neku sliku sto si mu ti poslao stavio skriptu koja traje 10 godinahahahhahahah koliko si samo glup da poverujes da je ona slika real
da pov na kom se vidi slika na to sam i mislio al jbg ti si glup pa ne razumesHahahahahahah mozda si cak najglupli covek koj sam video burazeru nije slika nego pov celi pov je snimio dzemil sta on je fotosopirao video I umesto neku sliku sto si mu ti poslao stavio skriptu koja traje 10 godina
lik je prosto glupTi si upravo kroz nekoliko navrata priznao da si ti ramzi…
HAHAHAHAHHAAHAHHA svakako onda je cheat avdersting jer promovises cheatda pov na kom se vidi slika na to sam i mislio al jbg ti si glup pa ne razumes
Ti si upravo kroz nekoliko navrata priznao da si ti ramzi…
buraz i da sam mu ja poslao sliku vise nije ni bitno kad sam bananHAHAHAHAHHAAHAHHA svakako onda je cheat avdersting jer promovises cheat
Burazeru ja ne krijem da sam ramzi
Boli me kara zasto si ti banovan daj mi dc da ti pisem tamo zasto sam uopste pisao na tvoju zalbuburaz i da sam mu ja poslao sliku vise nije ni bitno kad sam banan
Carlos paralyzed on topBurazeru ja ne krijem da sam ramzi
E mozda cak 70k id main acc i nebi znao ko sam ja da ti stojke kanister nije rekao robotu paljba odavde dobijas bancuku svakako I mozda cak trolam kad sam reko u voicu dok je bio bakar andrej I sve da sam ja ramzi tkd nemam sta da krijem
imas ga vecBoli me kara zasto si ti banovan daj mi dc da ti pisem tamo zasto sam uopste pisao na tvoju zalbu
Nemam posalji mi ili tu ili na forumu preko porukeimas ga vec