Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
22846
Players nickname
BengaYeager
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Nov 21, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ceAQLoY1U5g&list=RDceAQLoY1U5g&start_radio=1

BengaYeager

Player
Player
Dobar dan Poštovana Administracijo,26.6 u 00 sam dobio ban radi prekršenog generalnog pravila 1.4.Ceo 6 meseca sam bio na moruBez obzira na razloge ili okolnosti, preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Grešku sam prepoznao i shvatio ozbiljnost situacije. Ubuduće ću se truditi da poštujem sva pravila servera i da svojim ponašanjem doprinesem.Pišem ovaj appeal u nadi za još jednu šansu i priliku da opet zaigram na ovom projektu sa svojim prijateljima.Ne tražim opravdanje za ono što sam uradio, već samo priliku da iskažem kajanje i obećanje da ću iz ove greške izvući važnu lekciju. Od ovog trenutka, trudiću se da svojim ponašanjem i odnosom prema pravilima pokažem da mi je zaista stalo do ovog servera.Ukoliko postoji mogućnost za drugu šansu, obećavam da ću je iskoristiti maksimalno odgovorno. Ako ne, poštovaću vašu odluku i shvatiću je kao posledicu svojih postupaka.
Hvala što ste izdvojili vaše vrijeme i pročitali moj appeal,Ugodan ostatak dana/večeri Vam želim!

Top Bottom