Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
80133
Players nickname
Tito Verstappen
Administrators nickname
Nikola armani
Date
Nov 12, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/AWQPepG

teminkamata

Player
Player
pre jedno godinu dana video sam kod mudje na live stream da igra grand rp svideo mi se projekat napravio nalog igrao neko vreme posle jedno 8 meseci nisam ulazio taj nalog i zaboravio sam lozinku pre nekih 5 meseci opet poceo igrati napravio sam nalog pod id 80133 igrao neko vreme posle toga menjao pc i nisam mogao udjem na taj nalog i na rockstar i napravio sam twink pod id 82049

proslo je neko vreme dobio sam ban od strane admina NIkola Armani za G P 1.4 twink na 60 dana nisam znao sta znaci twink dok nisam pitao drugare oni su mi objasnili da sam imao vise od 2 naloga ja posle toga pokusao udjem na svoj main nalog koji je pod id 80133 i uspeo sam udjem njga igrao sam nekih 15dana dobio i tu ban za GP 1.4 twink nisam znao postoji forum gde mogu objasniti sta zapravo desilo dok mi nisu rekli prijatelji da to postoji

u zalbi Reviewed - G P 1.4 | Nikola Armani mi je Abraham trazio obrazlozenje bana + socail club + dokaze za posjedovanje istih social clubova te ovom prilikom dostavljam dokaz da posedujem social club pod imenom NOXIOUSNEMANJA_9

OLOS82 nemam vise pristup

Top Bottom