SVE U POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije nije daj da vide ljudi sta si uradio dok ste se pucaliPOV I JESTE OD POCETKA DO KRAJA
Dostavi i kako mi psujes familiju. Slučajno sam te vezao . Fali gdje mi psujes familiju. Sad cu okaciti pov ides 7 danaHoces da ja dostavim pov gdje me vezes dok se pucamo? (55668)
E tugo moja sokice pijeteLik mi stavlja lisice dok se pucamo jel to normalno?
Postovani dostavljam duzi POV . Prihvatam kaznu za vezanje igraca ( kojeg sam slucajno vezao jer sam zelio da jedem meso i promasio sam tipku ) i zelim da se kazni ovaj sto psuje sve ! ID 39013 da se kazni za PG ili MG ( kako su njegovi znali gdje ga tacno vodimo )Nakon pregleda dokaz ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite POV koji je od pocetka do kraja situacije.
Hahahhahaha kakav pg brt moj a mg nije jer su te cekali ispred zatvora i videli su te de si otisao tkd ne balavi previse i tjtPostovani dostavljam duzi POV . Prihvatam kaznu za vezanje igraca ( kojeg sam slucajno vezao jer sam zelio da jedem meso i promasio sam tipku ) i zelim da se kazni ovaj sto psuje sve ! ID 39013 da se kazni za PG ili MG ( kako su njegovi znali gdje ga tacno vodimo )
Nemoj zaplakacuZahtjevam da se 39013 skine licna bio zbog krsenja pravila servera