Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Shone Pendrek 68345

Player
Player
1. Vaše ime IRL:NENAD
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):19:00 DO 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4+H
6. Vaš Discord: nesa1989
7. Vaše ingame ime:Shone Pendrek
8. Vaš ID:68345
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin zato što volim ovaj server i znam koliko dobra administracija može da utiče na kvalitet igre. Dugo igram i upoznao sam i dobre i loše situacije, tako da znam koliko znači kad neko reaguje brzo, pošteno i smireno.
Takođe, želim da doprinesem zajednici tako što ću pomoći novim igračima, rešavati probleme bez pristrasnosti i održavati čist i fer RP. Volim organizaciju, pravila i red, i mislim da bih kroz admin poziciju mogao najbolji način da to primenim.
Uz to, admin pozicija me motiviše jer nije samo “komanda i moć”, nego odgovornost biti tu kad treba, pomoći igračima i poboljšati igru svima. Želim da budem deo tima koji server čini stabilnim, fer i zabavnim.

2. Koje su vaše prednosti? motivacija i odgovornost kada preuzmem obavezu, do kraja je obavljam i uvek želim da doprinosim poboljšanju servera i RP iskustva.

3. Koje su vaše najveće slabosti? previse sam pedantan Ponekad provodim dosta vremena proveravajući detalje i pravila, što može da uspori brzinu odluka. Ipak, trudim se da ovo balansiram kako ne bi ometalo rad servera.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? da, spreman sam. Razumem da admin pozicija zahteva fokus, odgovornost i potpuno odvajanje od RP života kako bi odluke bile objektivne i fer.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)nemam biznis

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?trenutno mi škola ponekad oduzima deo vremena, ali sam svestan obaveza i znam da mogu organizovati raspored tako da budem aktivan i posvećen admin poslu. Planiram da balansiram školu i odgovornosti admina, tako da to neće uticati na moju dostupnost i kvalitet rada.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom