Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Sovinizam admina | Milan Bucojevic

Your ID
66812
Players nickname
Cone Ekstravaganza
Administrators nickname
Milan Bucojevic
Date
Nov 23, 2025
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/9gROJY4

Sam Sulek Sigma

Player
Player
Admin Milan Bucojevic u svom opisu na svom admin Discord-u je stavio tekst: "Sve prolazi ali partija uvek ostaje (i zastava jugoslavije). Bratstvo i jedinstvo". Decko propagira Komunisticku partiju Jugoslavije i generalno komunizam. Dakle, podrzava te zlocince koji su ubijali i klali narod, pogotvo srpski. Zlocini u Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji su samo neki. Preko 100k ljudi je stradalo od tih ljudi, a on ih danas slavi i odaje im priznanje po Discord-u. To su ljudi koji su zabranjivali sve sto je srpsko i svaki oblik srpstva. Pravili su stale od crkava, unistavali veru, ubijali narod...Pola mojih predaka je iztrulilo na Golom otok, a danas ovo dete, koje nema pojma ocigledno gde se nalazi, kaci zastave te drzave i tih monstruma iz patije itd. Ne znam ni sto ovo obrazlazem ovoliko, ceo svet zna sta su radili i koje su zlo. Takodje, da je neki admin stavio nesta za ustase ili Cetnike, odma bi bio kaznjen. Mislim da vam je ovaj promakao i zato vam skrecem ovim putem paznju. Zamolio bih da se admin najstrozije kazni jer je strasno za koje vrednosti se zalaze. Iskreno, nikada za ovo nikad nikog nisam kacio, ali ovo kad sam video, neverovatnu bes sam osetio u sebi da sam jednostavno morao da prijavim. Ovo je mozda jedna od nasjosetljivijih tema na ovim prostorima, a on se time dici. Hvala na citanju.

Top Bottom