Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vito Schofield

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Ajdin
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu: 6-7H
5. Vaš Discord:leflow_
6. Vaše ingame ime:Vito Schofield
7. Vaš ID:46127

Dodatne informacije

1. Lider za:SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1.Strast i zelja

Prema ovoj drzavnoj firmi imam mnogo postovanja i mnogo zelje da jednoga dana postanem lider.SAHP ima posebno mjesto u mojim srcu kao najbolja organizacija iz vise razloga i pogotovo sto mi je bila prva drzavna organicaija u kojoj sam bio clan.Strast za ovom organizacijom je neopisiva i nemoze se rijecima opisati.

2.2.Posjedujem znanje potrebno za vodenje organizacije

Ne gledajuci bas ovu firmu u mnogim ostalim imam iskustva pogotovo u FIB gdje sam vodio ekipu ATU koja je bila jako efikasna u toku mandata.Te u ostalim pozicijama imam iskustva kao obicni agent i kao veca glava u organizacija znam poprilicno dobro kako sta radi kako bi se trebala kretat firma efikasno i pouzadno te da gradjani se osjecaju sigurnije na autoputu.

2.3.Posvecen sam dugorocnom napredku

kao svi krenuli smo na pocetnku najnizi te se kroz vrijeme bili sve vislji i vislji to isto zelim da se desi ako budem ja na vlasti ne zelim da se sve nabrzaka krece u organizaiji zelim da sve se desaje polahko oprezno i efikasno te da bude sto manje greski uradeni.Takode u toku biranja clanova obavezno bi bilo da su razumni da se zna ko je ko u organizaciji da se postuje visa glava u firmi i da se zna zakonik kako treba kako bi bilo sto manje greski prilikom rada

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Uvesti jasne procedure i protokole RP situacija

definisati kako se postupa u hapsenjima, istragama, patrolama i komunikaciji, kako bi clanovi znali šta se ocekuje od njih i da RP bude realisticniji i dosljedniji.

Organizovati treninge i scenarije
povremene vjezbe (npr. talacka situacija, saobracajna kontrola, istraga) pomazu clanovima da se uigraju, razviju bolji govor i reakcije te povecaju kvalitet igre.

Podsticati kreativnost i karakter razvoj
motivisati clanove da razvijaju svoje likove, imaju pozadinsku pricu, nacin komunikacije i ponasanja, sto doprinosi dubljem i zanimljivijem RP-u u organizaciji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom