Postovana administracijo,
Molim vas da pogledate pazljivo i poslusate ceo POV. Kaznjen sam za FEAR RP a cekamo VISU SILU?!
Igraci krse pravilo vise puta, sta se desava ovde i zasto kaznjavate ljude koji prijavljuju problematicne igrace koji konstanto krse pravila?
Jel sam trebao da podignem ruke a cekamo visu silu + mi na tudjem posedu broje za odbranu masine? Ne razumem "VASA" pravila koja za neke vaze za neke ne bukvalno. Na kraju ide reject za ovo i to je to. Objasnite barem nesto ljudima kojima je stalo da nauce.
Pregledajte moje objave i kacenja drugih za mene. Niste mi jasni vise...
Molim vas da pogledate pazljivo i poslusate ceo POV. Kaznjen sam za FEAR RP a cekamo VISU SILU?!
Igraci krse pravilo vise puta, sta se desava ovde i zasto kaznjavate ljude koji prijavljuju problematicne igrace koji konstanto krse pravila?
Jel sam trebao da podignem ruke a cekamo visu silu + mi na tudjem posedu broje za odbranu masine? Ne razumem "VASA" pravila koja za neke vaze za neke ne bukvalno. Na kraju ide reject za ovo i to je to. Objasnite barem nesto ljudima kojima je stalo da nauce.
Pregledajte moje objave i kacenja drugih za mene. Niste mi jasni vise...
Approved - G.P. 6.15 | 77747, 76955, 83246, 77595
Sve u POV. Sa tudjeg poseda :) Molim da se kazne igraci koji su pucali (svi)! Takodje molim da se kazni svaki OFFTOPIC, hvala!
gta5grand.com
Reviewed - G.P. 6.15 | 77595, 77747, 83246
Sve u POV. Administracijo koliko puta pojedinci trebaju da prekrse pravilo da bi bili proterani ovo je drugi put da vise njih krsi isto pravilo u 30ak min. Ubistvo na tudjem posedu. Znaci x2 kazne za ovo do sada i da nastave da krse pravila? Molim da se kazni svaki OFFTOPIC, hvala!
gta5grand.com