Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review GOV korumpirana biografija | Andrej Kovac | 21677

Andrej Kovac

Player
Player
Organizacija: GOV

Ime: Andrej Kovac
Starost: 41 godina
Nacionalnost: Američka
Mesto rođenja: Paleto Bay
Pol: Muško
Boja očiju: smeđa
Boja kose: crna
Tetovaže: nema
Prednosti: Snalazljiv, Odlicno barata vatrenim oruzjem i pametan
Slabost: Tolerancija na zločine

Životna priča:
Rođen sam u Paleto Bayu, u državi San Andreas, kao sin Petra i Bonnie Sanchez, uglednih i imućnih pripadnika visoke klase. Odrastanje u stabilnom i privilegiranom okruženju omogućilo mi je kvalitetno obrazovanje, ali su me roditelji učili da se vrijednost čovjeka ne mjeri novcem, već odgovornošću i karakterom. Već u djetinjstvu isticao sam se kao jedan od najboljih učenika, discipliniran i ambiciozan, uvijek zainteresiran za pravo, red i pravdu. Nakon srednje škole završio sam Kriminalistički fakultet s odličnim uspjehom, svjestan da je moj put vezan uz zaštitu države. Iako sam imao priliku nastaviti obiteljske poslove i uživati u luksuzu, odlučio sam sve to prepustiti svom bratu, dok sam ja izabrao služiti narodu. Tijekom života aktivno sam djelovao u LSPD-u, FIB-u, SAHP-u, Nacionalnoj GardI i na kraju u strukturama Vlade. Moja dugogodišnja predanost dovela me u politiku, gdje sam se učlanio u Demokratsku stranku Los Santosa i postao Guverner. Kao vođa, podigao sam državne institucije, ojačao sigurnost i povećao proračun na povijesnu razinu. Moj život nikada nije bio o bogatstvu — već o službi, redu i odgovornosti prema državi.

Priča o Karijeri:
Moja karijera započela je u redovima LSPD-a, gdje sam prvi put osjetio stvarni puls ulice i odgovornost nošenja značke. Svojim radom, disciplinom i sposobnošću donošenja odluka u kriznim situacijama brzo sam se istaknuo te napredovao u specijalne jedinice. Sljedeći korak bio je prelazak u SAHP, gdje sam stekao iskustvo upravljanja složenim operacijama i osiguravanja sigurnosti državnih prometnica. Najznačajniji dio profesionalnog razvoja dogodio se u Federalnom Istražnom Birou (FIB), gdje sam sudjelovao u visokorizičnim akcijama protiv organiziranog kriminala i prijetnji državnoj sigurnosti. Tamo sam izbrusio strateško razmišljanje i operativno vodstvo. Služba u Nacionalnoj Gardi dodatno je učvrstila moje zapovjedne sposobnosti i razumijevanje kriznog upravljanja. Ulaskom u Vladu Los Santosa, spojio sam terensko iskustvo s političkom vizijom. Kao Guverner, proveo sam reforme koje su unaprijedile rad svih sigurnosnih agencija, povećao budžet, modernizirao opremu i uspostavio snažniji sustav upravljanja. Moja karijera nije bila lov na funkcije, već kontinuirana misija služenja državi, u kojoj su čast, disciplina i red uvijek bili ispred osobnog interesa.

Ishodi:
1- Andrej moze muciti,pa cak i ubiti osumnjičene a moze ih pustiti na slobodu i da im ocisti dosije ako mu je to potrebno.
2- Andrej moze patrolirati u getu radi lakse potrage trazenih lica i sakupljanja dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.
3- Andrej moze ulaziti u situaciju 1v2 zbog dugoročnog iskustva.
4- Andrej moze pretresati, pruzati prvu pomoc, udarati, podizati sa poda, bacati na pod sa pistoljem u ruci.
5- Andrej moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire i drogu da mu predaju,kao i novac do 100k
6- Andrej je jako strog ali pravedan. Ne podnosi naredjenja od drugih organizacija i ljudi sa manjim iskustvom od njega.Bezobrazne kolege otkaci na prvu,a kriminalce hapsi ili maltretira.

Top Bottom