Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Iki Mikipriki

Player
Player
1. Ime porodice: Panteri
2. Vlasnik i ID igraca: Iki Mikipriki 19702
3.Broj porodične kuće: 1290
4.Discord vlasnika porodice: Ile8002 # 3649
5.Logo: 6.Forum link od vlasnika familije: Iki Mikipriki
7. Biografija porodice:
Na samom pocetku sam bio niko i nista i svi su me kidnapovali i pljackali. Ulazio sam u razne familije i nijedna mi nije bila dobra. Jednog dana sam odlucio da promenim nesto i ulazim u familiju ICA Agency. Tu upoznajem sefa T.R i sa njim idem u razne pljacke i napade na laboratorije droge. One me je zgotivio kao i ja njega. Postajemo dobri prijatelji i druzimo se skoro svaki dan i radimo poslove. U jednom trenutku sam mu se pozalio kako sam siromasan i on mi nudi odlican posao. Bila je rec o poslu gde mi je davao 20 hiljada kada bih ubacio coveka u porodicu. Ja sam familiji na taj nacin mnogo doprineo i zaradio prve vece pare. U familiji su bili odlicni strelci i moji dobri prijatelji A.A i A.T koji su bili u dobrim parama. Oni su mi pomagali zajmili pare. U jednom trenutku mi sef kaze da ima novi posao za mene. Kaze on meni "ti si ovde prilicno bistar momak i meni veran i odan, sta mislis da se zaposlis u policiju?". Ja sam znao da kao dousnik u policiji mogu izimati mnogo vece pare. I ja sam prihvatio da radim taj posao. Otisao sam da konkurisem i na konkursu nisam prosao. Od tog trenutka sam razocaran i ocajan, zato sto znam da sam ga izneverio. Ali to nije nista promenilo medju nama. Medjutim jedan covek E.A pocinje da me nervira. Skupio sam prvi milion i kupio stan, resio sam da nesto moram da menjam u zivotu. Napustam tu familiju i pravim svoju familiju"Ozna", nailazim na meni drage i odane ljude koji su i dan danas tu. Radimo razne pljacke i poslove, napredujemo jako brzo. Stizemo do cifre od 27 ljudi u familiji. Ja sam bio neiskusan i nisam znao puno o vodjenju familije. I nisam platio stan, drzava mi je oduzela stan, familija se raspala. Posle 5 dana ja pravim novu familiju i okupljam staru ekipu: D.S, R.R, C.N, T.F, D.D ... I pravim novu familiju"Panteri" po uzoru na bandu pantere sa podrucija bivse Jugoslavije. I do dana danasnjeg svi ti ljudi su tu i meni su verni i odani u svim situacijama bez obzira na rizik i posledice.
8. Ciljevi familije:
Da svi uzmemo puno novca i kupimo dobra kola, postavimo ljude na funkcije u FIB-u i LSPD-u. Da kupimo skupu kucu i helikopter. Da dodjemo u top 10 familija. I da se osvetimo svim neprijateljima koje smo sticali za svo ovo vreme.
9.Pravila porodice:
1. Svatko se može pridružiti porodice.
2. Svi moraju poštovanti jedni druge.
3. Nije dopuštena nikakva vrsta diskriminacija (rase i spolnosti).
4. Rangovi će se dodeliti samo osobama koje vredno rade za obitelj.
5. Svaki član porodice mora poštovati jedni druge bez obzira na njihov čin.
10. Rangovi u porodici:
1. Regrut-Pocetnik
2. Vojnik na obuci-Neko ko mora jos da se dokaze
3. Vojnik-Onaj koji uvek na mesta gde je rizicno ulazi prvi i umire da bi nas spasao
4. Narednik-Onaj koji naredjuje manjim cinovima ono sto mi odlucimo da je dobro da urade u tom trenutku
5. Major-Brine tome da svaka osoba pre akcije dobije pusku i metke
6. Vozač-Brine o vozilima u garazi, da svaki auto bude popravljen osiguran i napunjen gorivom
7. Pilot-Prevozi nas i robu familije avionom i helikopterom
8. General-Razmatra taktike napada i odbrane
9. Pukovnik-Pomaze mi da donesem bitne odluke vezane za ekspanziju i napredak familije
10. Sef-Ja(upravlja celom familijom uz pomoc pukovnika)

Last edited:

Sal Swayze

Player
Player
Niste postavili Logo porodice i link vaseg forum profila.
  • Imate rok od 24h da ispravite greske.

Sal Swayze

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu (Obavezno stavite ime na discordu kao sto vam je i ingame).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom