Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7774
Players nickname
michalle kazanova
Suspect ID
47630
Date of violation
Nov 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SSkp3UtS2vw

Karlo kazanova

Player
Player
molim da se kazni ovaj igrač glumi nekog policajca a krsi pravila na veliko prva zalba na igraca mi je bila odbijena jer je admin tražio duži pov... na tom dokazu se vidi kako ja dolazim na mašinu te kako nisam imao nikakve veze sa njima prije...kršenje pravila policajac je stigao za nerealno vrijeme na mjesto gdje sam ja bio mrtav te me je on digao i vezao(odakle on zna mozda sam ja bio tao u situaciji) kada sam bio ubijen več je logičnije da uhapsi one sto su me ubili što su bili na mjestu događaja neka dostavi igrač pov gdje su mu pokazali da koriste legalno oruzje u povu se vidi kako je rekao da ima kamericu pucanja molim da dostavi kamericu od pucanja

Deda Nikola

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

• Igrač nije prekršio nikakvo pravilo, po krivičnom zakoniku 4.14 "upad na privatni posed" ima pravo da vas privede ukoliko su igrači zvali već policiju. Nema nikakvih dokaza gde je igrač u datom momentu bio pre dolaska po vas.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom