Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11508
Players nickname
Nikola Djokicc
Administrators nickname
John Zambada
Date
Jun 7, 2022
Time
22:50
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/119176/

Don Fiks

Player
Player
Dobio sam demorgan za CB a ja stao samo pored da vidim sta rade ovi,nisam uopse radio CB posto izgleda da admin ne zna sta je CB-kada bejtas policiju ja nisam radio nista samo sam stao sa strane i gledao sto ih pucaju i to je to.

Nemanja.Jovicic

Player
Player
Prvo nije jail pd ZBOG MG-A drugo pov ne traje 1minut a pritom ne zna sta se desavalo pre toga i koja je rp situacija pocela pre toga niti gde je pocela rp situacija

Don Fiks

Player
Player
i da dodam neko je ubio PD ranije i mi bili pored i ova dva "krastavca"iz PD-a krenuli da pucaju na nas a mi nista nismo uradili neko okace taj deo POV-a :D

3eKa

Player
Player
Takodje da dodam da sam i ja dobio jail za CB i onda admin dodje do mene i kaze pa radio si CR a ja samo stao sa strane i gledao kada su ih ubili, izaso da vidim da li je neko oruzije ispalo.Nisam ni ucestvovao u "jurnjavi po gradu". Pritom ovo nije nikakav CB on se sam zabio u moj auto gde sam ja pokusao da skrenm u desno.Na povu se ne vidi nikakav prethodni RP koga je bilo ! Vec se vidi samo deo kada su bili ubieni

William Shepard

Player
Player
Situacija je pocela tu od kad je poceo video, vas niko nije pucao. Onaj u G-Klasi nas je poceo da prati par sekundi prije nego sto sam upalio snimanje, nista prije toga nije bilo. Vi citav dan idete po gradu i hvatate policiju jer vam ocigledno smeta i tj. to. Na snimku se sve jasno vidi i cuje. Po meni odluka admina je ispravna.

Nemanja.Jovicic

Player
Player
Situacija je pocela tu od kad je poceo video, vas niko nije pucao. Onaj u G-Klasi nas je poceo da prati par sekundi prije nego sto sam upalio snimanje, nista prije toga nije bilo. Vi citav dan idete po gradu i hvatate policiju jer vam ocigledno smeta i tj. to. Na snimku se sve jasno vidi i cuje. Po meni odluka admina je ispravna.
Nemas pov majstore da je tu situacije pocela, tako da zamolio bih te da ne govoris lazi ako nemas pov. Uzivaj pozdravlja te Nemanja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom