1. Vaše ime IRL:Strahinja
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:Radnim danima 5h+ vikendom 8h+
5. Vaš Discord:urkedev
6. Vaše ingame ime: Urke Morgan
7. Vaš ID: 71700
Dodatne informacije
1. Lider za..... Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Kao prvo zeleo bih postati lider ove organizacije jer sam ranije bio u kriminalnim organizacijama HC i verujem da bih mogao napraviti ovu organizaciju bolja nego sto je ikad bila
2.2-Zeleo bih se iskusiti kao lider organizacije i da pokusam da napravim najbolje trenutke svima!
2.3-Imam iskustva u Crime Rp-u tako da se nadam da cu biti dobar lider
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj zamenici i ja cemo se potruditi da svako dobije sansu da se pokaze za Rank-UP.
Svakog dana bih smo radili akcije i potrudili bih se da odradimo sto vise i da nam tim akcijama ne prekrsimo niti jedno pravilo. I da podignemo RP na sto veci nivo
Novi clanovi organizacije bih morali da veoma dobro znaju pravila i da postuju RP, ukoliko neko ne zna dobro pravila dali bih mu jos jednu sansu da dodje za par sati!
Potrudio bih se da moja turf ekipa osvoji sto vise teritorija i da uvek budemo spremni!
Rankovi:
1 - Suspend
2 - New Blood
3 - Street Blood
4 - Blood Soldier
5 - Ghetto Cleaner
6 - Enforcer
7 - Graffiti Team
8 - Graffiti Team Leader
9 - Turfer
10 - O.G
11 - Liutenant
12 - Desna Ruka
13 - Top G
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:Radnim danima 5h+ vikendom 8h+
5. Vaš Discord:urkedev
6. Vaše ingame ime: Urke Morgan
7. Vaš ID: 71700
Dodatne informacije
1. Lider za..... Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Kao prvo zeleo bih postati lider ove organizacije jer sam ranije bio u kriminalnim organizacijama HC i verujem da bih mogao napraviti ovu organizaciju bolja nego sto je ikad bila
2.2-Zeleo bih se iskusiti kao lider organizacije i da pokusam da napravim najbolje trenutke svima!
2.3-Imam iskustva u Crime Rp-u tako da se nadam da cu biti dobar lider
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj zamenici i ja cemo se potruditi da svako dobije sansu da se pokaze za Rank-UP.
Svakog dana bih smo radili akcije i potrudili bih se da odradimo sto vise i da nam tim akcijama ne prekrsimo niti jedno pravilo. I da podignemo RP na sto veci nivo
Novi clanovi organizacije bih morali da veoma dobro znaju pravila i da postuju RP, ukoliko neko ne zna dobro pravila dali bih mu jos jednu sansu da dodje za par sati!
Potrudio bih se da moja turf ekipa osvoji sto vise teritorija i da uvek budemo spremni!
Rankovi:
1 - Suspend
2 - New Blood
3 - Street Blood
4 - Blood Soldier
5 - Ghetto Cleaner
6 - Enforcer
7 - Graffiti Team
8 - Graffiti Team Leader
9 - Turfer
10 - O.G
11 - Liutenant