Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23733
Players nickname
Kiki Alberta
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Nov 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Q602vL8

KIKIhr

Player
Player
Dobar dan/vece draga administracijo, dobila sam ban za G.P 1.7 25.11.2025 od strane administratora Zoki Roki.Okacena sam 25.11.2025 na forumu za G.P 1.7 bila evo link Approved - G.P 1.6, 1.7 I 23733 dobila ban taj isti dan je zalba bila prihvacena u 11 52.Razmatrao je 20min logove od pre 2 godine u duzini od 2 meseca ja bih napomenula da je igrac se zalio na mene bez ijednog dokaza a i na to sve ne mozete reci da je 2 meseca logova pregledao rucno za 20min jer je to fizicki ne moguce a da napomenem isto tako da ja nebi mogla da sakupim 2500 rp tiketa za vreme koje su ubaceni u updajtu 13.10.2022. Rekla bih isto tako da sadasnji blacklistan igrac David Bumbar ID 16909 nije Imao Gun Store u to vreme vec je bio kupljen sa aukcije i nakon kupovine sam 7 dana kasnije dobila ban. Zamolila bih da se logovi opet pregledaju i da se ispravna odluka donese jer u ovom slucaju nije bilo dokaza za G.P 1.7 a i nebi to pravilo prekrsila kako bi kupila biznis za razliku od nekih igraca.Hvala na citanju zelim vam prijatan dan/vecer draga administracijo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom