Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Magluta
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 7, 2022
Time of violation
23:18
Proofs
https://youtu.be/1ocVSOzUnmI

Matke Magluta

Player
Player
Prvo nije imao nikakav razlog da nam broji na trotoaru jasno se vidi da je trotoar kroz celu ulicu, a ne njihov privatni posed. Znaci dvoriste iliti privatni posed pocinje tek od travnjaka kuce a ne trotoara cele ulice hahahah. Ona Bogi Ackermana ubijaju na ulici i jos broje 5 sekundi kao do 2 da broje.

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
FULL POV OD POCEKTA SITUACIJE MOLIM OD KAKO STE POCELI DA VADITE ORUZJE ISPRED NAS I DA NAS VREDJATE ZAMOLICU PA ONDA KACI ZALBU.

Matke Magluta

Player
Player
Admin Miyagi je specao celu situaciju i moze potvrditi ko je kome dosao prvi ispred kuce a mozemo i mi okaciti pov

maisony9

:)
Player
U priloženom snimku se vidi da Porodica Deathrow radi sledeće:
Baiting - došli su nam ispred fam-a provocirat u pokušaju nabit nam warn
FearRP massive - Brojali smo 5 sekundi sa oružijem na njihovoj glavi nisu se pomerili
Svaka čast momci, vidi se da ste sa pustog ostrva došli.🤗

maisony9

:)
Player
Ne može bit RDM zato što ste na posedu našeg Fam-a pa samim tim imamo razlog i dopuštenje da vas oteramo.

Griefmaker

Player
Player
Bio sam lično prisutan na ovom dogadjaju,bojao sam se za svoj zivot jako. Doso sam ds vidim fretu od nekog tipa,al eto.Nista mi nije bilo jasno zapucalo se. Metci su fijukali na sve strane. Puzeci sam pobjego i reko nikad vise na ovo mjesto necu doci jebo frezu.🤣🤣🤣🤣

Status
Not open for further replies.
Top Bottom