Dobro večer, Poštvana administracijo, javljam se povodom mog BANA. Naime dobjo sam banm za G.P.1.1 i blekliste veit. Ja sam uradijo ejdan mnogo los potez,jer sam Cokiju dao akaunt. On mi je usao na akaunt i krenuo da krade stvari iz fama. Znam da sam uradijo jedan pogresan potez, ali kada bih mi dali drugu sansu ja to mi nikada enbi palo na pamet. Jasno se vidi na snimku kako sa mog naloga krade fam stvari. Ukrao mi je 700Eura sa mog stima. On za tio niej kaznjen, ali je on prekrsijo pravilo također priznao bih svopjju krivicu, i to vise nikada enbih radijo nije nuzno da se odmah vratim an GrandRp, ali bih zelijo da zaigram u ssto skorijem roku. Zeleo bih i da Coki bude kaznjen zato sto je napravijo tako uzasnu stvar. Bijo sam mnogo glup zato sto sam krenijo protiv pravila. GrandRp mi ej omiljena igrica, i bez nje nemogu da zivim. Igrao sam i na drugim Rp serverima, ali je Grand bijo za mene poseban. Stvarno mi je zao sto sam to uradijo, izvinjavam se cijelome GrandRp serveru nadam se. Da cu nekada ponovo zaigrati na granu jos ejdno se izvinjavam, I nemogu sebi oprostiti taj kiks. Aldine,to se niakda vise nece ponoviti. Svi griješimo, pa bi trebali oprostiti i ovu moju grešku. Slobodno mi obrišite nalog 17493.