Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
82811 83471
Players nickname
Joker
Suspect ID
82753
Date of violation
Nov 28, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/hl9JlRy_I-U?si=XJiagjusAe6Ha6HE

Joker Navaro

Player
Player
Dobro Jutro ovim putem se javljam sa mojim problemom juce oko 6 sati ujutru kad sam hteo da se loginam na nalog meni sifra nije radila ja sam kucao pogresan mejl od twink naloga od ujaka koji je trenutno u slovackoj radi ja sam zaboravio da sam ja njemu dao taj mejl jer je napravio sebi twink nalog 82753 medjutim ja kad sam kliknuo login usao sam stvorilo me u hotelu i iste sekunde kad sam video da sam pogresio mejl ja sam ugasio i namestio moj twink 83471 ja kad sam ustao juce ujutru nisam znao gde se nalazim jer sam pod temperaturom 39 imam problem verovatno upala pluca i ja se izvinjavam ako treba banujte 82753 ostavicu ispod mein i twink od ujaka i moj mein i twink jer ne zelim da igram sa strahom hvala vam unapred lep pozdrav i da naglasim sta god treba tu sam imam svoj rockstar od mog mein i twinka isto i ujak ima i da proverite logove da ne lazem da sam odma izasao sa naloga jer mi niej bila namera to hvala unapred! i jos nesto ujak i ja resavamo batlepass ujak je uplatio 100e uzeo 100 grand coinsa i pre neki dan 50e uplatio da uzmemo po batlepass hvala!
I jos jednom nisam znao juce gde se nalazim ne znam ni sada
Ujakov: Mein 81304 | Twink 82753
Moj: Mein 82811 | Twink 83471

Last edited:

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno !

ID 82811 će dobiti kaznu za G.P 1.1
ID 83471 će dobiti kaznu za G.P 1.1
ID 82753 će dobiti kaznu za G.P 1.1

Status