Dobro Jutro ovim putem se javljam sa mojim problemom juce oko 6 sati ujutru kad sam hteo da se loginam na nalog meni sifra nije radila ja sam kucao pogresan mejl od twink naloga od ujaka koji je trenutno u slovackoj radi ja sam zaboravio da sam ja njemu dao taj mejl jer je napravio sebi twink nalog 82753 medjutim ja kad sam kliknuo login usao sam stvorilo me u hotelu i iste sekunde kad sam video da sam pogresio mejl ja sam ugasio i namestio moj twink 83471 ja kad sam ustao juce ujutru nisam znao gde se nalazim jer sam pod temperaturom 39 imam problem verovatno upala pluca i ja se izvinjavam ako treba banujte 82753 ostavicu ispod mein i twink od ujaka i moj mein i twink jer ne zelim da igram sa strahom hvala vam unapred lep pozdrav i da naglasim sta god treba tu sam imam svoj rockstar od mog mein i twinka isto i ujak ima i da proverite logove da ne lazem da sam odma izasao sa naloga jer mi niej bila namera to hvala unapred! i jos nesto ujak i ja resavamo batlepass ujak je uplatio 100e uzeo 100 grand coinsa i pre neki dan 50e uplatio da uzmemo po batlepass hvala!
I jos jednom nisam znao juce gde se nalazim ne znam ni sada
Ujakov: Mein 81304 | Twink 82753
Moj: Mein 82811 | Twink 83471
I jos jednom nisam znao juce gde se nalazim ne znam ni sada
Ujakov: Mein 81304 | Twink 82753
Moj: Mein 82811 | Twink 83471
Last edited: