Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora Jack Darkin

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Magluta
Administrators nickname
Jack Darkin
Date
Jun 8, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/119246/

Matke Magluta

Player
Player
E ovako kao prvo, ja sam postavio zalbu na porodicu vendetta za mass RDM sto treba da pregleda curator neformalnih.
Drugo zbog cega admin koji je bio u vendeti bas zalbu na njih pregleda??
Trece admin je naveo da su oni branili kucu i da bi se zastitili sta to znaci onda? Sta ako smo hteli famraid? Ne znam od cega da se stite kad smo u gradu i nemamo pravo ni da ih robamo ni da ih uzimamo za taoce pa od cega da stite kucu onda?
Cetvrto mi njima nismo usli u privatan posed nego smo stajali na obicnom trotoaru i ulici, jasno se vidi gde pocinje privatni posed svake kuce a taj trotoar se nalazi kros ceo miror park jer je trotoar namenjen za pesake a put za vozila a ne da bude njihov privatni posed.

maisony9

:)
Player
o cemu pricamo? isti taj Jack Darkin je pre 7 dana okacio na forum ovo.
Znači po tebi Administrator da bude validan i ispravan ne sme imati prijatelje nit u prošlosti da je bio u nekoj Familiji? Ne znam o čemu pričaš.. Budi srećan što niste dobili za BAITING pošto ste došli sa namerom da Baitate i što niste dobili warn na porodicu zbog massive fearrp.

Matke Magluta

Player
Player
kakav baiting?? vi ste dosli ispred lukaseve kuce i provocirali sta okreces pricu? je l treba pov kako ste dolazili i provocirali da kacim?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom