Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal za G.P 1.4 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6063
Players nickname
Coja Alcappone
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Nov 28, 2025
Time
21:51
Proofs
xxx

cojaa

Player
Player
Postovani

ovim putem zelim da uložim zalbu na ban koji sam dobio pre 4-5 meseci od strane admina Aldina Verstappena pod razlogom G.P 1.4. Smatram da je doslo do nesporazuma i da ban nije opravdan iz sledecih razloga:

Admin Aldin Verstappen me je banovao za pravilo G.P 1.4 koje glasi da ne smem imati vise od 2 acca sto i jeste tako imam main na kome sam dobio perma ban id 6063 i twink koji je izmedju 50-60k id ne znam tacno jer ne koristim i to je to mislim da je doslo do greske od strane admina i da bi trebalo da se ovo detaljno proveri jer ja znam da niko nema moj rockstar ili bilo sta drugo da bi se napravio 3 acc prihvatam i money wipe naravno samo kako bi nastavio da igram jer vec 4 godine igram na ovom jako dobrom projektu i glupo je da dobijem ban za nesto sto nisam uradio mozete i sami da vidite da nikad nisam pravio neke velike greske.

Zahtev:

Ljubazno vas molim da razmotrite moju zalbu i da se ukoliko je moguce ban ukloni ili smanji te da mi se omoguci povratak na server ubuduce cu dodatno obratiti pazju na pravila i uciniti sve da doprinosim kvalitetnom RP-u na serveru.

Unapred zahvalan na odgovoru.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nije moj ban , nego ban od seniora , nije greska , pravilo jeste prekrseno
Ovaj ID koji si appealovao sada je Twink i on nije appealable
kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom