Kao sto vidite na snimku ja sasvim normalno se krecem on foot gradom i jedno policijsko vozilo prelazi sa pracenjem jednog auta i menjaju pravac ka meni sto se i vidi na snimku i ne govore mi nista ja sam zastao da vidim hoce li mi reci sta nisu mi nista rekli ja sam nastavio da trcim kao sto sam i pre njih medjutim tu 60234 izlazi iz kola i trci ka meni govoreci mi stani stani gde ja i stajem i tu se pronalazi takodje clan LSPD-a 47852 koji me udara kolima zatim me bez razloga tejzuje i vezuje me sto je FailRP vise puta i VDM jer me je namerno udario pa cak i njegovog RP kolegu onda 41759 i 60234 govore da je razlog zato sto nisam stao kada su mi rekli cak i ako mi nisu rekli i kada su mi rekli ja sam stao ali me njihov doticni udario to je RP2Win.Molim da se sve kazni po protokolu i sistemu projekta i dao bih predlog da se ovakvi mandati ukidaju cim stvari izmaknu kontroli.Hvala unapred!
Napomena: Ako treba dostavicu i duzi video materijal da bi videli da ni pre ovoga nije bio zapocet nikakav RP sa njima...
Napomena: Ako treba dostavicu i duzi video materijal da bi videli da ni pre ovoga nije bio zapocet nikakav RP sa njima...
Last edited: