Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lider za Bloods Street Gang | Petar Whitee

Petar White

Player
Player
1. Vaše ime u RL:petar

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 5-8 sati

5. Vaš Discord: petar_white

6. Vaše Ingame ime: Petar Whitee

7. Vaš ID: 37738

Dodatne informacije:

1. Lider za Bloods Street Gang

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
U prošlosti sam bio deo različitih bandi i organizacija, tako da razumem kako funkcionišu turfovi, warovi, nabavka droge i oružja, regrutacija i organizacija aktivnosti. Znam kako da držim disciplinu, ali i da motivišem članove, što je ključno za stabilnost genga.

2.
Aktivan sam 5–8 sati dnevno, što mi omogućava da uvek budem tu kada su potrebne važne odluke, vođenje warova ili upravljanje članovima. Bloods bi sa mnom imao lidera koji je stalno prisutan i spreman da vodi organizaciju kroz sve situacije.

3.
Planiram da uvedem striktan sistem rangova, redovne treninge, organizovane akcije i stabilnu ekonomiju genga. Želim da izgradim jak tim koji sarađuje, drži se zajedno i poštuje pravila. Moj cilj je da Bloods stekne reputaciju ozbiljnog, dobro organizovanog i aktivnog genga.

Rankovi:
13-boss
12-under boss
11-turfer
10-grafiti boss
9-grafiti underboss
8-blood waror
7-ghetto cleaner
6-graffiti team
5-ghetto boy
4-gangster
3-suspend 24h
2-suspend 48h
1-suspend do daljnjeg

Srećno svim kandidatima!

Aleksa Smith

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Bloods Streat Gang koji će se održati u nedelju 30.11.2025. u 19h .
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom