Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35991
Players nickname
Johnny Castellano
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 15, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Johnny Castellano

Player
Player
Postovana administracijo ovim putem zelim da se oglasim povodom mog bana koji sam dobio pre par meseci od tog dana moj zivot je postao dosadan nisam imao sta da radim ovom prilikom se IZVINJAVAM svim administratorima i igracima , PRIHVATAM moju gresku i stvarno bi zeleo da dobijem drugu sansu da zaigram na ovom prelepom serveru sa mojim drugarima koji me cekaju od kada sam dobio ban i nikako da docekam taj dan kada cu dobiti unban . Molim vas da razmotrite moju zalbu i da razmislite 2 puta nadam se da cu dobiti drugu sansu da zaigram na serveru sa mojim drugarima , niste svesni koliko bi mi ovo znacilo da dobijem unban
Takodje mi nije jasno sta mi nije bilo tacno u proslim zalbama social club ili nesto drugo ali ovom prilikom se nadam da ce svi biti dobro , Hvala na razumevanju i odvojenom vremenu

S posotvanjem
Johnny Castellano
35991
Social Club : NikolaHDv09
Prihvatam Money Wipe

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ime prvobitnog Social Cluba na kom je nalog kreiran nije dostavljeno tacno
Svaka naredna zalba na kojoj saljete isti info koji jasno vam kazemo nije tacan forum ce biti kaznjen za spam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom