Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3538
Players nickname
Lukas_Delgado
Suspect ID
2741
Date of violation
Jun 7, 2022
Time of violation
23:00
Proofs
https://youtu.be/D308Xb3WUxo

Siya Ashe

Player
Player
Postovanje,

Kupio sam juce novu kucu, pozvao drugare da svrate na rostilj i da malo kuliramo, osobe koje ovu ulicu smatraju da je njihova privatna imovina i da tu imaju neki imaginarni "Hood" nisu bile odusevljene sto su stigle nove komsije, id 2741 je sve vreme bio agresivan i provocirao, bio je vise puta upozoren da se nalazi na privatnom posedu i da ne gazi po travnjaku i unistava privatnu imovinu, u jednom trenutku je krenuo da me udara pesnicama i da me uznemirava te mu je moj prijatelj 4917 kulturno odbrojao 5 sekundi da se pomeri sa travnjaka sto je ovaj odbio i poceo opet da ponavlja kako je to "njihov" hood i da pusimo djoku, osim sto je agresivan jako je i nekulturan sto mozemo videti sa ovog snimka, nakon sto je upucan i ukazivanja prve pomoci covek je izvadio pumparicu i ubio mog prijatelja bez razloga. Zahtevam da se gospodin 2471 kazni kako pravila i nalazu.

Siya Ashe

Player
Player
On je tebi druze kulturno odbrojao 5 sekunde da napustis privatan posed (da mi ne gazis po travnjaku) i krenuo si prvo pesnicama da me udaras bez razloga. Niko te nije pitao za misljenje, prestani da spamas svaki thread, postoje osobe koje su nadlezne i one ce doneti odluku da li je bio RDM ili nije bio, hvala na razumevanju i prijatan dan.

maisony9

:)
Player
On je tebi druze kulturno odbrojao 5 sekunde da napustis privatan posed (da mi ne gazis po travnjaku) i krenuo si prvo pesnicama da me udaras bez razloga. Niko te nije pitao za misljenje, prestani da spamas svaki thread, postoje osobe koje su nadlezne i one ce doneti odluku da li je bio RDM ili nije bio, hvala na razumevanju i prijatan dan.
Druze stavio si zalbu na mene logicno da cu odgovoriti, pucao sam sa razlogom sto znaci da nije RDM.
A kao drugo navedeni ID koji je mene pucao uopste nije u njegovom posedu ova kuca nit ista u okrugu tako da se logicno necu pomerit.

maisony9

:)
Player
I potvrdjuje ko ovde zapravo RDM-a, " LIVAJ FAM IDI IH ROKAJ SAMO JA PUCAM"
Objasni mi zasto pucaju 2 clana a ne tri? Zasto da liva fam i da nas puca? Iz razloga zato sto krsi pravilo pa da ne dobije warn familija logicno.

Siya Ashe

Player
Player
Vec sam ti napisao da prestanes da mi spamas thread, sacekaj odluku administratora. Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom