Zdravo Admine, tako da sam se juče registrovao, ali vi niste prihvatili pa ću pokušati ponovo
Tako da mi je ovaj admin Dino_Sauric dao 3 komada kazne iz 1 razloga. one koje sam pogrešio već sam dobio svoju kažnu i onda mi Dino_Sauric daje drugu kažnu.
1. za ovu situaciju ja sam već dobio svoju kazna Marijan_Pavic mi je dao Demorgana a onda mi ovaj Dino_Sauric daje Kaznu, iako sam je već dobio. Dakle, ne razumete kako ovaj admin radi i ko mu je dao admina. zbog toga mnogi igrači napuštaju server jer neki administratori ne mogu da rade svoj posao
2.ovjde sam pogresio okej znaci 1 warn
3. ovjde sam ga ubio u "GHETTO" aa ne Green Zone, kako vidi na pov covek vec uso na Ghetto tako da zasto ja da dobijem Demorgan i plus warn???
POV OD MENE
Al ako ti treba cjeli mogu ti posalem privatno
1. imam cjeli pov al mi pricamo romski tu tako da necu to da postavim to
2. evo ovdje jos jedna kazna
Tako da bih želeo da dobijem UNBAN jer nisam kriv za dobijanje BAN
Hvala ljepo
Tako da mi je ovaj admin Dino_Sauric dao 3 komada kazne iz 1 razloga. one koje sam pogrešio već sam dobio svoju kažnu i onda mi Dino_Sauric daje drugu kažnu.
1. za ovu situaciju ja sam već dobio svoju kazna Marijan_Pavic mi je dao Demorgana a onda mi ovaj Dino_Sauric daje Kaznu, iako sam je već dobio. Dakle, ne razumete kako ovaj admin radi i ko mu je dao admina. zbog toga mnogi igrači napuštaju server jer neki administratori ne mogu da rade svoj posao
2.ovjde sam pogresio okej znaci 1 warn
Approved - Pravilo zelene zone, mercy kill, vredjanje i ubianje bolnicara ID: 316
Jos jedan dokaz kako gospodin i dalje nastavlja da ubija sve redom koda gstigne na BL zatim vredja svakoga i ubija bolnicare i govori im kako ne smeju na bl da dizu...
gta5grand.com
3. ovjde sam ga ubio u "GHETTO" aa ne Green Zone, kako vidi na pov covek vec uso na Ghetto tako da zasto ja da dobijem Demorgan i plus warn???
POV OD MENE
Al ako ti treba cjeli mogu ti posalem privatno
1. imam cjeli pov al mi pricamo romski tu tako da necu to da postavim to
2. evo ovdje jos jedna kazna
Tako da bih želeo da dobijem UNBAN jer nisam kriv za dobijanje BAN
Hvala ljepo