Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49712
Players nickname
Ferid_Hiljaga
Suspect ID
73540, 83090
Date of violation
Dec 1, 2025
Time of violation
4:20
Proofs
https://youtu.be/8TXzE0ru7Lw

FeridH

Player
Player
Sve se vidi u povu, niti jedan od njih dvojice nema nikakav uslov da nesto ucini ovako, nalzaim se na zelenoj povrsini, nije bila nikakva kradja vozila, u povu se vidi da je moje auto i da ga ja kljucam....
isto tako je vezao i igraca koji se nalazi u autu samo ne znam kako je kroz krov auta vezao igraca

ovo je klasicna otmica iako se navedeni igraci ne slazu sa ovime, niti jedan od njih nije slomio kamericu niti je to uradio onako kako terba, kamerica je slomljena onog momenta kada sam ja pao sa mosta i kada nisu rekli da mi je puska na glavi, ali to se ovdje ne vidi, u koliko bude trebalo prosititi POV, rado cu to uciniti

sve u svemu ova dva igrica, koji tacno je vezao koga ne znam, ali je jasno da je nemoguce vezati covjeka kroz krov auta, sto su oni ucinili, nije moguce da nekoga otmete bez ikakvog razloga sa opravdanjem da pljackam vlastiti auto

FeridH

Player
Player
ovo dodajem VIDEO kao dokaz da su me oteli iako je to jasno, ukoliko bude bilo potrebe za bilo zim drugim ja odmah dostavljam .

FeridH

Player
Player
1 nije ub 2 nije pg 3 nije pzz 1,1 jer je van grada aj z
prvi video jeste na zelenoj zoni, znaic moje je auto ne predstavlja se ko je sta je veze me vodi me negdfe nepoznato tako da zao mi je stvarno

FeridH

Player
Player
Green Zone violation
RDM / Attempted RDM (ako su htjeli ubiti)
Kidnapping w/o RP reason
FailRP (bez predstavljanje, bez verbalnog RP-a)
Powergaming (lažna optužba, forsiranje RP-a)

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 73540 će dobiti kaznu za P.Z.Z 1.2.
ID 83090 će dobiti kaznu za P.Z.Z 1.2.
ID 49712 će dobiti kaznu za MG zbog mešanja IC i OOC.

(Zabranjena je kupovina oružja, droga. Također i za otmicu, pljačku ljudi i stavljanje torbi na glavu igračima.)
U POV-u se vidi da nije došlo do krađe vozila, već do otmice.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom