Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Gagic
Administrators nickname
Zoki_Roki
Date
Nov 30, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ELRlmO8

brandimir

Player
Player
Dobar dan postovana Administracijo igram 3 godine na projektu sa imenom Brando Gagic bio sam i Lider neformalne org. sa tim imenom sto je preko foruma potrvrdjeno. Ne znam zasto me reportaju i zasto sam dobio ban za troll administracije kad sam im svaki put objasnio da je ovo ime izmisljeno.Kada ukucate Brando Gagic na google izadje kao da se stvarno zove taj covek u seriji tako, ali njegovo ime u seriji je Goran Gagic nadimak Brando a rl ime tog glumca je Vojin Cetkovic (u pitanju je serija porodicno blago gde je taj lik izmisljen i brani za neku nizu ligu glumi smekera i sporednu ulogu nije serija snimana po istinitoj prici). Ako mozete molim vas da mi objasnite zasto sam dobio ban kada je ime u skladu sa vasim projektom. Hvala na odgovoru Brando Gagic.

napomena: ukoliko idalje stojite iza svoje tvrdnje da je zabranjeno, spreman sam da promenim ime, iako sam vam objasnio da je to fiktivni lik.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom