Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24345
Players nickname
drazen_cile
Administrators nickname
miyagi chang
Date
Jun 8, 2022
Time
16:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/119101/

Yorma Obama

Player
Player
LSPD ima već warn i trebao je dobiti disban nakon što su uradili jedno od gorih stvari koje se mogu uraditi na ovom serveru a to je da su primili lice sa kriminalnim dosijeom . Nakon toga otpustili su me i sada se dotični admin pravda da me otpustio Lider i da je trazio od kuratora dozvolu da radi 1.7 zakona P.Z.L 1.7 - Lider organizacije ima pravo otpustiti zaposlenike svoje organizacije ako je izgubio je svako povjerenje u njih uz odobrenje kuratora. Kakvo povjerenje IC je on izgubio ko je sve bio tada otpusten i zbog čega. Na mojoj žalbi lice koje se zove Dusko Popov koje je bilo admin ili je možda još je rekao da me on otpustio, a koliko znam Dusko Popov nije ni kurator a ni lider. Molim da se provjeri rad kuratora i admina Duska Popova . SAHP je za puno manju stvar dobio disban. Da se zna. Dobijali su warnove samo sto su usli 2m u Geto, a LSPD nije dobio warn a primili su lice sa 2 zatvorske kazne u organizaciju. Poslije toga su me otpustili iz organizacije a nisam bio tu i nemaju nikakvu osnovu da otpuste me iz organizacije . Pogotovo jer u tom trenutku nisam bio u igri. Ova odluka je malo je reci pristrasna i neobjektivna. Bojim se da ovde ima nesto vise i da im se ugađa zbog nečega. Nisu tu ni 5 dana napravili su do sada 20 teških grešaka, primaju lica sa lobanjama na faci i hodaju sa bandana maskama po gradu. Od organizacije su napravili teški cirkus.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Organizacija je dovoljno kažnjena za sva pravila koja su prekršili, To nije dovoljan razlog za disband. Zatvoreno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom