LSPD ima već warn i trebao je dobiti disban nakon što su uradili jedno od gorih stvari koje se mogu uraditi na ovom serveru a to je da su primili lice sa kriminalnim dosijeom . Nakon toga otpustili su me i sada se dotični admin pravda da me otpustio Lider i da je trazio od kuratora dozvolu da radi 1.7 zakona P.Z.L 1.7 - Lider organizacije ima pravo otpustiti zaposlenike svoje organizacije ako je izgubio je svako povjerenje u njih uz odobrenje kuratora. Kakvo povjerenje IC je on izgubio ko je sve bio tada otpusten i zbog čega. Na mojoj žalbi lice koje se zove Dusko Popov koje je bilo admin ili je možda još je rekao da me on otpustio, a koliko znam Dusko Popov nije ni kurator a ni lider. Molim da se provjeri rad kuratora i admina Duska Popova . SAHP je za puno manju stvar dobio disban. Da se zna. Dobijali su warnove samo sto su usli 2m u Geto, a LSPD nije dobio warn a primili su lice sa 2 zatvorske kazne u organizaciju. Poslije toga su me otpustili iz organizacije a nisam bio tu i nemaju nikakvu osnovu da otpuste me iz organizacije . Pogotovo jer u tom trenutku nisam bio u igri. Ova odluka je malo je reci pristrasna i neobjektivna. Bojim se da ovde ima nesto vise i da im se ugađa zbog nečega. Nisu tu ni 5 dana napravili su do sada 20 teških grešaka, primaju lica sa lobanjama na faci i hodaju sa bandana maskama po gradu. Od organizacije su napravili teški cirkus.
Rejected - MG I LSPD
Jučer sam se žalio na LSPD kako su zaposlili lika sa kriminalnim dosijeom na forumu , a jutros su me izbacili iz LSPD-a zbog te stvari. Ovo je zaista bruka i sramota kakvo uništavanje RP. Neka mi pošalju IC razlog otpuštanja iz LSPD-a . Zapravo nemaju ga. U 01:00 sam izašao sa servera bio sam u...
gta5grand.com
Approved - PZD 1.3 I LSPD
U 20:00 lice je primljeno na moje oci u LSPD sa Zatvorskom kaznom koje je ostalo i dalje raditi nakon saznanja nacelnika . 1.3 Zabranjeno je prihvatiti osobe s kriminalnim dosijeom. unknown-2 slika 1 unknown-1 slika 2
gta5grand.com