Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13655
Players nickname
Nizzy Obama
Suspect ID
13651 24616 10539
Date of violation
Jun 8, 2022
Time of violation
15:42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kxX4NQ4XIPE

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
sve se vidi na snimku ja i moj drug smo mali mg-ali ali to je nebitno naspram ovoga sta su radili ovi iz ng-a i fib-a msm uvlacim maramu u usta da ne moze da prica msm da vam sve to objasnjava pogledajte snimak i ako mognete dajte i jednoj i drugoj organizaciji warn i kickajte ove debile iz tih org, naprotiv moga druga su drzali 25 min i nisu hteli pustit i isto je 22127 id al nmg ga staviti predugacko je

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
sve se vidi na snimku ja i moj drug smo mali mg-ali ali to je nebitno naspram ovoga sta su radili ovi iz ng-a i fib-a msm uvlacim maramu u usta da ne moze da prica msm da vam sve to objasnjava pogledajte snimak i ako mognete dajte i jednoj i drugoj organizaciji warn i kickajte ove debile iz tih org, naprotiv moga druga su drzali 25 min i nisu hteli pustit i isto je 22127 id al nmg ga staviti predugacko je
Povlacim Zalbu ne kaznjavajte nikoga :D

R3XI3L

Blocked
Blocked
Mare iip ID 14380 i ID 13655 su kidare koje samo objavljuju na forumu i ne razumiju nikakva RP pravila (Zasluzuju demorgan/ban jer unistavaju poantu igrice, svakome se moze desiti greska, ali da se takvo ponasa da troluje. Treba postojati posebna kazna za Troll.) Svaka cast momcima iz NG-a i FIB-a samo promjenite na validan zakonik koji je na bubici granda.

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Mare iip ID 14380 i ID 13655 su kidare koje samo objavljuju na forumu i ne razumiju nikakva RP pravila (Zasluzuju demorgan/ban jer unistavaju poantu igrice, svakome se moze desiti greska, ali da se takvo ponasa da troluje. Treba postojati posebna kazna za Troll.) Svaka cast momcima iz NG-a i FIB-a samo promjenite na validan zakonik koji je na bubici granda.
kazi mi ti nesto imas 20 zalbi na admine i kazes meni nesta

R3XI3L

Blocked
Blocked
Svaka cast FIB-u za 50,000dollara sto mu je dao kaznu. Svaka cast :) I treba da ih se kaznjava.

Ryan Emm

Player
Player
01:33 "Ti majmune jedan Rile znamo se" MG
Skoro citavo vrijeme radite FearRP
Kad vam je oduzeo komunikaciju nastavili ste koristiti fam chat
+1 WARN za tebe momcino sta si trazio to ces i dobiti
i jedna banana za psovanje hahahaha

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Svaka cast FIB-u za 50,000dollara sto mu je dao kaznu. Svaka cast :) I treba da ih se kaznjava.
ja sam se sa fibom dogovoria daju onome fibovcu otkaz jer ne slusa nista i valjda krade iz skladista a i sa ngom sam se dog da povucem zalbu jer cemo svi kolektivno najebati

Kiril Knyazev

Player
Player
i ti si naso da nas postavljas na forum druza 10 pravila si prekrsio jos psujes i jos ti stavljas na forum.... nemam reci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom