1. Vaše ime IRL: Djordje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: sapphiree033
6. Vaše ingame ime: Djordje Sapphiree
7. Vaš ID: 47426
Dodatne informacije:
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Smatram da je National Guard jedna od najbitnijih i najtezih organizacija za voditi, te ja sebe smatram dovoljno kompetentnim da vodim ovakvu organizaciju.
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
Dosta vremena sam proveo u National Guard-u kao zamenik i vrhovna komanda u istoj toj organizaciji, znam sve kako sta funkcionise. Vec imam spremnu ekipu koja zna kako i sta funkcionise u ovoj organizaciji takodje.
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
Sebe smatram za dosta smirenog i stalozenog coveka, imam smirenja da objasnjavam novima kako sta funkcionise, veoma sam tolerantan i mogu da prihvatim tudje greske i da im oprostim prvi put, medjutim ne dajem druge sanse...Organizovao bih nedeljne sastanke svih drzavnih organizacija kao sto su FIB, LSPD, SAHP, GOV i da tu vidimo koliko kome treba oruzija za dalji period, takodje necu dozvoliti da ikada bilo koje skladiste ostane prazno.
Smatram da NG ne dobija dovoljno paznje u state-u zbog proslih lidera koji se nisu potrudili da pokazu sebe i svoju org, ja bih to skroz promenio i pokazao bih celom state-u pravu moc National Guard-a.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
- Nove specijalna jedinica: MI5 (Security service, Section 5)
MI5 je specijalna jedinica za borbu protiv krimilana i terorizma, samo vrlo iskusni ljudi mogu da budu deo jedinice.
Vodja jedinice (General of the Army) je glavni i odgovoran je za sve akcije, operacije i izvestaje unutar jedinice.
Zamenik vodje ( Lt. General ) desna ruka vodje, odgovoran za unutrasnju podrsku.
- Druga specijalna jedinica: ACID ( Army Criminal Investigation Division)
ACID je specijalna jedinica unutar organizacije koja istrazuje navode o nedolicnom ponasanju, korupciji ili krsenju politika i zakona od strane sopstvenih sluzbenika.
Vodja jedinice (Director of ACID ) je glavni i odgovoran je za sve unutar ove jedinice.
Zamenik vodje (Executive Assistant) desna ruka vodje, odgovoran je za organizovanje dokumenata i izvestaja, kao i zakazivanje sastanaka.
- Redovni sastanci
Organizovao bih redovne sastanke. Cilj sastanaka je da bih ja video i utvrdio da li se desio neki konflik ili neka situacija, kao i napredovanje svojih clanova.
Sastanci bi bili obavezni za sve jedinice i cinove
Pokusao bih i da drzim nedeljne sastanke sa drugim liderima drzavnih organizacija u cilju bolje komunikacije i utvrdjivanje razlicith situacije koje su se desile te nedelje.
- Bonusi
Bonusi su bitan deo ove oranizacije i ja cu se potruditi da budu izdati svaki dan.
Bonusi se dele na osnovu aktivnosti kao sto su stajanje na kapijama, akcije i sl.
Svake nedelje ce najaktivniji clan dobiti veliki bonus ili promociju.
- Regrutacije
Radio bih redovne regrutacije radi prijem novih clanova.
Svaka osoba mora da prodje OOC i IC deo ispitivanja ako zeli da bude clan ove org.
Svaki novi clan koji udje dobice zdravstveno osiguranje i dozvolu za oruzje na trosak organizacije.
- Ostala poboljsanja su:
Posebni treninzi i vezbe gde je cilj da moji clanovi unapredjuju u stvarima kao sto su pucanje, voznja, kondicija i sl.
Sto manje korupcije unutar organizacije.
Sto manje gresaka kao sto su pogresno pisanje GOV-a, department-a i sl.
Posebni patrol logovi za svakog clana radi lakseg izdavanja bonusa.
Cinovi:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Cadet
4. Private junior
5. Private
6. Private senior
7. Corporal
8. Sergeant
9. Staff Sergeant
10. Master Sergeant
11. Second Lieutenant
12. First Lieutenant
13. Major
14. Supervisor
15. Executive Assistant
16. Captain
17. Colonel
18. Director of ACID
19. MI5 personnel
20. Brigadier General
21. Major General
22. Lt. General
23. General of the Army
-Kriterijum za uclanjivanje:
Minimum 12 godina OOC;
Minimum 6 godina IC;
Disciplina;
Zelja za radom;
Dobro poznavanje grada kao i njegova pravila;
Poznavanje drzavnih organizacija kao i zakonika;
Minimalna aktivnost clanova 2h dnevno.
Hvala na citanju i zelim srecu ostalim kandidatima!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: sapphiree033
6. Vaše ingame ime: Djordje Sapphiree
7. Vaš ID: 47426
Dodatne informacije:
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Smatram da je National Guard jedna od najbitnijih i najtezih organizacija za voditi, te ja sebe smatram dovoljno kompetentnim da vodim ovakvu organizaciju.
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
Dosta vremena sam proveo u National Guard-u kao zamenik i vrhovna komanda u istoj toj organizaciji, znam sve kako sta funkcionise. Vec imam spremnu ekipu koja zna kako i sta funkcionise u ovoj organizaciji takodje.
Sebe smatram za dosta smirenog i stalozenog coveka, imam smirenja da objasnjavam novima kako sta funkcionise, veoma sam tolerantan i mogu da prihvatim tudje greske i da im oprostim prvi put, medjutim ne dajem druge sanse...Organizovao bih nedeljne sastanke svih drzavnih organizacija kao sto su FIB, LSPD, SAHP, GOV i da tu vidimo koliko kome treba oruzija za dalji period, takodje necu dozvoliti da ikada bilo koje skladiste ostane prazno.
Smatram da NG ne dobija dovoljno paznje u state-u zbog proslih lidera koji se nisu potrudili da pokazu sebe i svoju org, ja bih to skroz promenio i pokazao bih celom state-u pravu moc National Guard-a.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
- Nove specijalna jedinica: MI5 (Security service, Section 5)
MI5 je specijalna jedinica za borbu protiv krimilana i terorizma, samo vrlo iskusni ljudi mogu da budu deo jedinice.
Vodja jedinice (General of the Army) je glavni i odgovoran je za sve akcije, operacije i izvestaje unutar jedinice.
Zamenik vodje ( Lt. General ) desna ruka vodje, odgovoran za unutrasnju podrsku.
- Druga specijalna jedinica: ACID ( Army Criminal Investigation Division)
ACID je specijalna jedinica unutar organizacije koja istrazuje navode o nedolicnom ponasanju, korupciji ili krsenju politika i zakona od strane sopstvenih sluzbenika.
Vodja jedinice (Director of ACID ) je glavni i odgovoran je za sve unutar ove jedinice.
Zamenik vodje (Executive Assistant) desna ruka vodje, odgovoran je za organizovanje dokumenata i izvestaja, kao i zakazivanje sastanaka.
- Redovni sastanci
Organizovao bih redovne sastanke. Cilj sastanaka je da bih ja video i utvrdio da li se desio neki konflik ili neka situacija, kao i napredovanje svojih clanova.
Sastanci bi bili obavezni za sve jedinice i cinove
Pokusao bih i da drzim nedeljne sastanke sa drugim liderima drzavnih organizacija u cilju bolje komunikacije i utvrdjivanje razlicith situacije koje su se desile te nedelje.
- Bonusi
Bonusi su bitan deo ove oranizacije i ja cu se potruditi da budu izdati svaki dan.
Bonusi se dele na osnovu aktivnosti kao sto su stajanje na kapijama, akcije i sl.
Svake nedelje ce najaktivniji clan dobiti veliki bonus ili promociju.
- Regrutacije
Radio bih redovne regrutacije radi prijem novih clanova.
Svaka osoba mora da prodje OOC i IC deo ispitivanja ako zeli da bude clan ove org.
Svaki novi clan koji udje dobice zdravstveno osiguranje i dozvolu za oruzje na trosak organizacije.
- Ostala poboljsanja su:
Posebni treninzi i vezbe gde je cilj da moji clanovi unapredjuju u stvarima kao sto su pucanje, voznja, kondicija i sl.
Sto manje korupcije unutar organizacije.
Sto manje gresaka kao sto su pogresno pisanje GOV-a, department-a i sl.
Posebni patrol logovi za svakog clana radi lakseg izdavanja bonusa.
Cinovi:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Cadet
4. Private junior
5. Private
6. Private senior
7. Corporal
8. Sergeant
9. Staff Sergeant
10. Master Sergeant
11. Second Lieutenant
12. First Lieutenant
13. Major
14. Supervisor
15. Executive Assistant
16. Captain
17. Colonel
18. Director of ACID
19. MI5 personnel
20. Brigadier General
21. Major General
22. Lt. General
23. General of the Army
-Kriterijum za uclanjivanje:
Minimum 12 godina OOC;
Minimum 6 godina IC;
Disciplina;
Zelja za radom;
Dobro poznavanje grada kao i njegova pravila;
Poznavanje drzavnih organizacija kao i zakonika;
Minimalna aktivnost clanova 2h dnevno.
Hvala na citanju i zelim srecu ostalim kandidatima!