Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74110
Players nickname
Sergei Donn
Suspect ID
34817
Date of violation
Dec 4, 2025
Time of violation
13:52
Proofs
https://youtu.be/WaLJ0hwyGCA?si=2MFq-2RvDuBTsxqA

Sergei Donn

Player
Player
SVE U POV.
Ja, Sergei Donn (ID 74110), podnosim prijavu protiv igrača ID 34817.
Kao što se jasno vidi na POV snimku, igrač 34817 je uletio na krađu mašine na koju uopće ne bi smio dolaziti dok je na dužnosti, a kamoli hapsiti ljude u takvoj situaciji,i čak je hapsio a nema korumpiranu biografiju. Ovo predstavlja fail RP, grubo kršenje RP pravila i ponašanje koje više nema smisla tolerisati.

Također, na samom POV-u je priznao da je namjerno išao na mašinu, što dodatno potvrđuje prekršaj.

Molim administraciju da kazni igrača ID 34817 u skladu s pravilima servera, jer ovakvo ponašanje narušava kvalitetu roleplaya.

Last edited:

Conee

Player
Player
SVE U POV.
Kao što se jasno vidi na POV snimku, igrač 34817 je uletio na krađu mašine na koju uopće ne bi smio dolaziti dok je na dužnosti, a kamoli hapsiti ljude u takvoj situaciji. Ovo predstavlja fail RP, grubo kršenje RP pravila i ponašanje koje više nema smisla tolerisati.

Također, na samom POV-u je priznao da je namjerno išao na mašinu, što dodatno potvrđuje prekršaj.

Molim administraciju da kazni igrača ID 34817 u skladu s pravilima servera, jer ovakvo ponašanje narušava kvalitetu roleplaya.
Okaci ga za G.P 6.4 radi u gov a korumpirn je a nema bio

Velja Ashford

Ljavez
Player
SVE U POV.
Kao što se jasno vidi na POV snimku, igrač 34817 je uletio na krađu mašine na koju uopće ne bi smio dolaziti dok je na dužnosti, a kamoli hapsiti ljude u takvoj situaciji,i čak je hapsio a nema korumpiranu biografiju. Ovo predstavlja fail RP, grubo kršenje RP pravila i ponašanje koje više nema smisla tolerisati.

Fail RP i 6.4 a samo sam odbrojao 5 sekundi da podignete ruke jer ste bili naoruzani sa ilegalnim pancirama ja i moj kolega

Sergei Donn

Player
Player
Po RP pravilima, ne smiješ ulaziti u privatni posjed, ići na mašinu za štampanje novca i hapsiti bez valjanog razloga. Time praviš fail RP i kršiš G.P 6.4, osim ako nemaš odobrenu korumpiranu biografiju i sam si priznao da si isao na masinu.Zahtjevam da se svaki naredni off-topic kazni.

Kevin Mangano

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu. Dostavite duži POV.

Za dostavljanje dužeg POV-a imate 12 sati.
( Vidi se na POV-u da je skracen, dostavi ceo POV od pocetka do kraja bez izmena )​

Sergei Donn

Player
Player
OBJASNI KAKO TI DUZI POV MOZE POMOCI U OVOJ SITUACIJI TREBA TI POV DA VIDIS KAKO IDEM U ZATVOR??JEL VIDITE DA JE OD POCETKA KADA SU TEK UPALI

Status
Not open for further replies.
Top Bottom