Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za National Guard | Aleksa Smith

Alexa Smith

Player
Player
1. Vaše ime IRL Aleksandar
2. Vaše godine 22
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu radnim danima 2-5 h neradnim cak do 6h
5. Vaš Discord radisha
6. Vaše ingame ime Aleksa Smith
7. Vaš ID 23864

Dodatne informacije

1. Lider za NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Dosta sam vec dugo po STATE organizacijama pa da se oprobam cak i za lidera steta.
2.2 Imam duboko razumevanje i veliko iskustvo u igri, što mi omogućava da brzo reagujem na različite situacije. Poznajem sva pravila i procedure na serveru, što mi omogućava da efikasno vodim SAHP tim i pridržavam se svih propisa. Ovo iskustvo mi daje sigurnost u donošenju ispravnih odluka u kritičnim momentima i osigurava da tim radi u skladu sa server pravilima.
2.3 Imam vec spremnu ekipu koja bi mi pomogla oko organizacije gde su dosta upoceni u moj rad i disciplinu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uveo bi aktivne treninge za sve State organizacije.
3.2 Struktira cinova i rankova nebi svaki bio HC vecina ljudi bi bila max HS a HC dobili bi samo ljudi koji su se pokazali.
3.3 Redovni bonusi za aktivne ljude HC ce pratiti rad svih ljudi ko kolko je proveo na kapijama i ko kolko bio na duznosti pa pomocu toga dodeljivak bonuse.
3.4 Velika saradnja sa Governmentom sa njima bi uveo Vojni Rok gde bi NG isao od org do org i hapsio clanove koje nemaju vojnu legitimaciju i gde bi otvarali CF na ljude koje su zaposljavali te clanove.

Top Bottom