Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78986
Players nickname
Ami Gestapo
Suspect ID
56697
Date of violation
Dec 4, 2025
Time of violation
21:00
Proofs
https://youtu.be/xXt6TVAOyFA

Jugo Zemunac

Player
Player
Brate Ami, ako su ovo irl pretnje ja brate onda ne znam sta da ti kazem, dodjes tu psujes mi decu familiju i nisam hteo da okacim ajde reko pusti ga,al ti ga brate pretera,kao sto se i vidi i cuje dodjes tu namerno provociras vredjas,psujes,ja sam ti samo rekao da u drugom svetu nebi ovako pricao zato sto bi me bolje upoznao kao osobu nebi imao takvo iskvareno misljnje opet ne znam kao sto pricas u igrici i rekao sam ti da ne smaras kao sto se cuje,ja ni u jednom trenutku nisam tebi direktno nesto rekao i zapretio samo sam ti rekao da nebi tako pricao samnom da smo u drugom zivotu,i to nisu pretnje mozda kada bi me upoznao u irl promenio bi misljenje,ali uvek ce biti ovakvih kao sto si ti!

Hvala na razumevanju!

Last edited:

Jugo Zemunac

Player
Player
Evo ovako neka Draga Administaricja tebe proveri da nisi kojim slucajem BAN AVADE posto banovan si za cheat koji si koristio i to dok si bio u familiji po imenu Dubec Mafija ili ZG mafija koju je vodio Hajro Kombinator naravno raspala se familija jer je pola vas koristilo cheat!

Ami Gestapo

Player
Player
Ne znam u cemu pricas druze ja nikad nisam bio banovan preko 7 dana i to se desilo 1 do 2 puta nez koji cheatovi ban evadeovi.Mislim da nije niko budala i da se jasno vidi da mi decko preti cak je i sa ovim komentarom sve dokazo.
Molim svaki sledeci offtopic da bude kaznjen,Hvala.

Jugo Zemunac

Player
Player
Ma bravo aplauz za tebe brate!
Ne znam u cemu pricas druze ja nikad nisam bio banovan preko 7 dana i to se desilo 1 do 2 puta nez koji cheatovi ban evadeovi.Mislim da nije niko budala i da se jasno vidi da mi decko preti cak je i sa ovim komentarom sve dokazo.
Molim svaki sledeci offtopic da bude kaznjen,Hvala.

Jugo Zemunac

Player
Player
Najace od svega je to sto ti mene poznajes u igri i znas kako mi je bio Ime i Prezime koje sam koristio Aleks Dragan pre 2 godine psovao si mi decu prekjuce nisam se ni zamarao sa tim precutao sam ti decu mi psujes koja imaju po 8 godina gresan si prijatelju neka ti Bog dragi sudi! Amin! Takve kao ti nebi ni voleo da vidim niti upoznam u irl jer nemas kulturu ni stida ni emocije prema ljudima o karakteru da ne pricam tvom koji je u igrici Ban Avade ja sam siguran u to i drugi ljudi kazu to isto, ali nazalost nemam dokaza,mozda ih je bilo pre ali eto jednostavno nisam ovakav forum warior kao ti prijatelju sve najbolje ti zelim ziveo i budi dobar covek bez obzira na to sto je ovo igrica,ja je igram s ljubavlju tu sam svakog dana svoje vreme ulozim u nju i trud a onda dodjete vi ovakvi Banivejderi i unistitie nas koji se godinama trudimo i igramo na serveru posteno!

Izvinjavam se Administraciji i hvala na razumevanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom