Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milooo18

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Stevan
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6 sati
5. Vaš Diskord: miilooo18
6. Vaše Ingame ime: Max Walker
7. Vaš ID: 18028

Dodatne Informacije
1. Lider za...: NG ( National Guard)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Verujem da ce moj mandat ukoliko preuzmem NG biti jako dobar bez ikakvih problema i da ce ozbiljnost biti na visokom nivo-u!

- Siguran sam u to da cu se jako dobro poneti kao lider Vojske iz razloga sto poznajem jako dobro taj posao i njegovu svrhu, isto tako i sva pravila grada.

- Jako dugo sam se nalazio u drzavnim organizacijama i znam rad ove organizacije,jako sam ozbiljna osoba i znam sta radim i kako cu raditi.

- Vec sam imao priliku biti lider drzavne organizacije SAHP i znam kako raditi sa ljudima i pre svega kako napraviti dogovor sa svima u organizaviji i smatram za sebe da bi uveo neke nove promene i samim tim napravio bolji roleplay sto se tice NG-a.

- Takodje zelim biti lider ove organizacije zato sto je zaista moguce napraviti dobru pricu ( RP) sa njom i ima puno stvari koje se mogu uraditi kako bi poboljsali i ljude koji budu u organizaciji i poboljsati provedeno vreme zaposlenih u NG.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Kao prvo kako bi odrzali dobar i lep RolePlay u bazi svi clanovi ce morati ispuniti kriterijume kako bi postali vojnici.
( 16+ OOC godina, Ozbiljnost , Trud , Disciplina , Rad , )

- Svaki vojnik ce biti obavezan znati pravila grada i pravila NG-a kako se ne bi desavali problemi zbog pravila u RolePlay-u.

- Pomocicu da Vojska poboljsa svoj RolePlay na kapijama i unutar baze.

- Svaki vid RolePlay-a cu jako postovati,potrudicu se da moja organizacija sto bolje RolePlay-a sa svakim gradjanima,kolegama i ostalim drzavnim organizacijama.

- Svako krsenje RolePlay-a ce biti kaznjivo. Smatram da je to dobra odluka kako bi vojnik shvatio svoje greske i poboljsao svoj RolePlay.

- Svaki visi cin ce se pozdravljati posebno kao u pravom zivotu.

- Dodavanje nove stvari kao na primer kampovanje na jednom delu mape sa predobrim RolePlay-om. ( Izvidjanje i ciscenje terena )

- Svaki regrut koji se pridruzi vojsci ce imati poboljsanu RolePlay obuku. ( slikanje posle regrutacije za uspomenu,skakanje iz aviona padobranom,slikanje kada vojnik dobije novi cin i novu uniformu,predstavljanje ostalim kolegama,zakletva pred familijom i kolegama i jos mnogo zanimljivih stvari.

- Svecana ceremonija pritom dodeljivanja visih cinova vojnicima.

- Poboljsani AmmoRun-ovi sa pratnjom.

- Svaki AmmoRun ce biti odvezen kolegama iz ostalih drzavnih organizacija u bilo kom trenutku.

- Svako ne postovanje prema visem cinu ce se kaznjavati disciplinskim postupkom koji ce raditi isto nesto.( Disciplinski postupak ce redjati vozila za neki event u kolonu i svakog sata proveravati da li je puno gorivom. )

Program rada Specijalne Jedinice Kobre:
Patrola duz cele mape sem geta i grada.
Kobre ce biti odvojene od ostalih vojnika i clanova Vojske,Kobre ce ici na talacke situacije i pomoci ostalim drzavnim organizacijama u tome.Kobre ce imati zadatak da sprovedu novog clana kobre u toj jedinici da ga obuce i nauce njihove taktike.

Program rada VP :
Vojna Policija ce biti obavezna patrolirati minimum 2 sata po gradu kako bi uhapsila i bezbedno vratila vojnike nazad u bazu koji beze sa duznosti.VP ce smeti patrolirati po autiputevima,gradu,pijaci sem geta.

Program rada Vojske:
- General ce aktivno deliti bonuse posle smene.

- Na svaka 3 dana ce novi vojnici imati obuku na nasoj pisti o Box Formaciji vozilima kako bi sprecili da vozilo koje je upalo u bazu da krade municiju bezbedno zaustave i privedu.

- Svake srede ce se odrzavati obuka vojnicima kako postaviti barikadu,podici kolegu bez svesti, pokrivati jedne druge u pucnjavi i kako sebe zastiti u pucnjavi.

- Svaki visi cin ce biti zaduzen da objasni clanu vojske nesto sto mu nije jasno.

- Vojska ce imati Box Formacije koje ce se zvati:
Formacija I ( Jedno vozilo napred,drugo pozadi )
Formacija II ( Dva vozila sa strane,jedno ispred vozila )
Formacija III ( Vozila sa sve cetiri strane )

- Ljudi sa kapija ce se menjati na svakih sat vremena, na svakoj kapiji ce najmanje biti po dvoje vojnika kako bi pokrivali jedne druge u mogucoj pucnjavi i radi druzenja.

- Air patrole od strane pilota ce biti aktivnije oko vojne baze,kako bi ranije saznali moguci napad na FZ ili uvideli neki napad na kapiju.

- Specijalne jedinice Kobre ce imati zadatak da 2 puta prosetaju oko baze i pogledaju situaciju oko nje.

- Svaki veci cin ce se dobijati po zasluzi a ne po trazenju,svaki vojnik ima ista prava za napredovanje u bazi kao i svi ostali.

- Novi Regruti ce imati zadatak na patroliranje i uvidjaj unutrasnjeg dela baze.

- Posle svake akcije ili eventa ce vojnici biti nagradjeni od strane high commande.

Medalje u NG-u

01-Disciplinski
02-Regrut
03- Vojnik
04-Vojnik 1. klase
05- Izvidjac
06-Desetar
07-Zastavnik
08-Potporucnik
09-Porucnik
10-SJK ( Specijalna Jedinica Kobre )
11-SJK Sniper
12-SJK Zamenik komandanta
13-SJK Komandant
14-VP ( Vojna Policija )
15-VP Zamenik Komandanta
16-VP Komandant
17-Brigadni General
18-Major
19-General Major
20-General Pukovnik
21-General

Trenutni rankovi koje bi postavio za NG.

Hvala na citanju moje aplikacije! Srecno svim kandidatima!

Vlada_Sada

STOP KORUPCIJA
Server Administrator
Odbijeno
Maksimalan broj kanditata je popunjen,vise srece drugi put!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom