Poštovani administratori,obraćam vam se sa iskrenim izvinjenjem povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila, GP 1.1(deljenje naloga)Priznajem da sam ranije pravio velike greške, vređao igrače i administratore i ponašao se neodgovorno. Duboko žalim zbog svega što sam uradio. Od tada sam se mnogo promenio i zrelije razmišljam. Ne želim da radim ban evade, niti da na bilo koji način zaobiđem pravila servera. Iskreno vas molim da mi pružite još jednu, poslednju šansu da dokažem da mogu da budem korektan igrač i da poštujem sve propise. Znam da sam već imao više šansi i svestan sam da sam isključivo ja kriv za svoj ban, ali vas molim da uzmete u obzir da sam tada bio dete i da nisam razumeo posledice svojih postupaka — iako znam da to nije opravdanje. Danas sam potpuno spreman da se ponašam odgovorno i u skladu sa svim pravilima.To je bilo nedopustivo i iskreno se kajem. Molim vas, ukoliko je ikako moguće, razmotrite skidanje bana i dopustite mi da se vratim na server. Mnogo bi mi značilo, a ja vam obećavam da više nikada neću prekršiti nijedno pravilo i da ću opravdati svako poverenje koje mi pružite. Hvala vam na vremenu i razumevanju. Još jednom — iskreno se izvinjavam za sve.