Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78261
Players nickname
Kalu Mutembe
Suspect ID
73280
Date of violation
Dec 6, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/uxhIZ7bnnkw

Pepsimen

Player
Player
Pozdrav administracijo ovaj deckic me prepoznao po glasu ranije smo bili u isti fam i sam se zvao Peki Sonora i cuje se na snimku da isto govori moje staro ime sto znaci da radi MG a za Doxing sam stavio za svaki slucaj nez dal spada zato sto Peki Petar mi je pravo ime pa mozda se i to prihvata.
Imao sam tehnickih problema tokom upload prekrseno pravilo dolazi na 18:59 minut do 20:46 ako treba javite skraticu pov sredicu.

Last edited:

Aleksa Drk

Player
Player
Pozdrav administracijo ovaj deckic me prepoznao po glasu ranije smo bili u isti fam i sam se zvao Peki Sonora i cuje se na snimku da isto govori moje staro ime sto znaci da radi MG a za Doxing sam stavio za svaki slucaj nez dal spada zato sto Peki Petar mi je pravo ime pa mozda se i to prihvata.
Imao sam tehnickih problema tokom upload prekrseno pravilo dolazi na 18:59 minut do 20:46 ako treba javite skraticu pov sredicu.

Aleksa Drk

Player
Player
Ode nef rio tunjevini

Bogi Kaizen

Player
Player
na 5:39 na povu se vidi kako igrac id 78261 krsi fear rp
na 12:21 krsi cr
na 12:53 krsi vdm
svo vreme bejta
na 22:56 krsi mg spominje diskord ing

Pepsimen

Player
Player
svo vreme bejta
sitno sitno ali dinamitno ako oce administaracija moze slobodno da kazni za sve ako sam nesto prekrsio

Pepsimen

Player
Player
svo vreme bejta
kolko si ti decko forum warrior jesi gledao svaki sekund od klipa ja nez sta sve sam uplodao decak pogledao 30 minuta pov auuu

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Pregled žalbe u toku.

S obzirom na kolicinu OffTopica do sada, od sad svaki OffTopic ce biti kaznjen.

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno.

POV nije validan, ne možete stavljati POV u kom ima više od jedne situacije za jednu žalbu.
1 situacija - 1 žalba.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom