Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GOV korumpirana biografija | Andrej Kovac |21677

Status
Not open for further replies.

Andrej Kovac

Player
Player
Ime: Andrej Kovac
Starost: 43 godina
Nacionalnost: Američka
Mesto rođenja: Paleto Bay
Pol: Muško
Boja očiju: zelena
Boja kose: plava
Tetovaže: nema
Prednosti: Snalazljiv, Odlicno barata vatrenim oruzjem i pametan
Slabost: Tolerancija na zločine

Životna priča:
Rođen sam 1997. godine u Paleto Bayu, u državi San Andreas, u obitelji Miguela i Rose Sanchez, koji su živjeli skromno i pošteno. Odrastanje u teškim, ali stabilnim uvjetima naučilo me disciplini, radu i odgovornosti od rane mladosti. Iako nismo imali mnogo, roditelji su me učili da se čovjekova vrijednost ne mjeri imovinom, već karakterom i poštivanjem zakona.Tijekom školovanja isticao sam se kao marljiv i discipliniran učenik, s izraženim interesom za red, zakon i pravdu. Nakon završene srednje škole upisao sam Kriminalistički fakultet, koji sam završio s vrlo dobrim uspjehom, odlučan staviti svoje znanje u službu države.Svoju profesionalnu karijeru započeo sam u LSPD-u, gdje sam stekao temeljno operativno iskustvo. Tijekom godina služio sam i u FIB-u, SAHP-u, Nacionalnoj Gardi te naposljetku u strukturama Vlade San Andreasa, sudjelujući u zaštiti državnih institucija i očuvanju javne sigurnosti.Moj životni put oblikovan je službom, disciplinom i odgovornošću prema državi i njenim građanima.

Priča o Karijeri:
Moja karijera započela je u LSPD-u, gdje sam prvi put osjetio stvarnu odgovornost služenja zakonu i svakodnevni izazov rada na ulici. Tamo sam izgradio temelje discipline, odlučnosti i sposobnosti donošenja odluka pod pritiskom, što mi je omogućilo napredovanje u zahtjevnije zadatke i specijalne jedinice.Daljnji profesionalni razvoj nastavio sam u SAHP-u, gdje sam stekao iskustvo u vođenju složenih operacija i osiguravanju sigurnosti državnih prometnica. Najveći utjecaj na moje oblikovanje imao je rad u FIB-u, sudjelovanjem u visokorizičnim akcijama protiv organiziranog kriminala i prijetnji državnoj sigurnosti, gdje sam razvio strateško razmišljanje i operativno vodstvo.Služba u Nacionalnoj Gardi dodatno je učvrstila moje zapovjedne sposobnosti i razumijevanje kriznog upravljanja, dok mi je rad u strukturama Vlade Los Santosa omogućio da terensko iskustvo primijenim na razini sustava. Moja karijera uvijek je bila vođena odgovornošću, disciplinom i služenjem državi.

1- Andrej moze muciti,pa cak i ubiti osumnjičene a moze ih pustiti na slobodu i da im ocisti dosije ako mu je to potrebno.
2- Andrej moze patrolirati u getu radi lakse potrage trazenih lica i sakupljanja dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.
3- Andrej moze ulaziti u situaciju 1v2 zbog dugoročnog iskustva.
4- Andrej moze pretresati, pruzati prvu pomoc, udarati, podizati sa poda, bacati na pod sa pistoljem u ruci.
5- Andrej moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire i drogu da mu predaju,kao i novac do 100k
6- Andrej moze nositi privatne maske radi undercover misija koje je radio dok je bio fib agent te se naviko na njihove materijale.

Last edited:

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom